Ένα γκουρμέ φαγητό τόσο απλό, που η νοστιμιά του συγκρίνεται επάξια με αυτό ενός καλού εστιατορίου!
Ένα φαγητό που ξετρελαίνει όλη την οικογένεια, αλλά και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Η συνταγή για εσάς:
Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά
Από την Ελένη Σιδηροπούλου
Υλικά:
4 χοιρινά σνίτσελ σε φιλετάκια
4 φέτες κασέρι γκούντα
4 φέτες γαλοπούλα
1 κόκκινη πιπεριά
Λίγες κομμένες ελιές σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι μαύρο
Πιπέρι κόκκινο
Πάπρικα
Κάρυ ή Κουρκουμά
Για το πανάρισμα θα χρειαστούμε:
150 γρ. αλεύρι
3 αυγά
200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση συνταγής:
Αφού ανοίξουμε τα χοιρινά σνίτσελ, βάζουμε τα μπαχαρικά μας. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κασέρι, τη γαλοπούλα, την κόκκινη πιπεριά και τις κομμένες ελιές.
Τα βάζουμε πάνω στα χοιρινά σνίτσελ και τα διπλώνουμε σε ρολά με ένα σχοινάκι ή με οδοντογλυφίδες.
Κατόπιν τα πανάρουμε πρώτα στο αλεύρι, μετά στα αυγά και τέλος στη φρυγανιά.
Τα σοτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, τα σκεπάζουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στον αέρα για 40 λεπτά.
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με ρυζάκι, πατάτες, μακαρόνια ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.
Καλή σας επιτυχία.