Σαρδέλες στη λαδόκολλα. Νόστιμες και υγιεινές!

Σαρδέλες στη λαδόκολλα
Σταύρος Τσαλαμπούνης
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα

Σήμερα μαγειρεύουμε νόστιμα και υγιεινά τη σαρδέλα, το αγαπημένο ψάρι μικρών και μεγάλων, των πλούσιων και των φτωχών. Δοκιμάστε και δεν πρόκειται να τις κάνετε ποτέ στο τηγάνι. Εύκολα και γρήγορα. Τραγανές, νόστιμες και προ πάντων όπως αρμόζει για την υγεία μας.

Η συνταγή για εσάς:

Σαρδέλες στη λαδόκολλα 3

Σαρδέλες στη λαδόκολλα

από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα

Υλικά:

σαρδέλες

καλαμποκάλευρο (γίνονται και με αλεύρι)

κόκκινη γλυκιά πάπρικα

αλάτι

ελαιόλαδο

Σαρδέλες στη λαδόκολλα 2

Εκτέλεση:

Αφού πλύνουμε τα ψάρια τα πανάρουμε με τα παραπάνω υλικά.

Σαρδέλες στη λαδόκολλα 4

Στο ταψί απλώνουμε λαδόκολλα, την αλείφουμε λάδι και τοποθετούμε σε σειρά.

Σαρδέλες στη λαδόκολλα 5

Προθερμαίνουμε τον φούρνο και για 30 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς ψήσιμο. Και ένα τσιπουράκι για συνοδεία είναι ό,τι καλύτερο.

Σαρδέλες στη λαδόκολλα 1

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στη χώρα για σήμερα Κυριακή 12-06-2022
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Κυριακής 12 Ιουνίου 2022