Μια γεύση που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους!
Υλικά για την βάση:
1 αυγό
1/2 κούπα αλεύρι
1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κ.γλ. μπέικιν
Για την διακόσμηση :
Περίπου ένα κεσεδάκι φράουλες
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου (χωρίς βράσιμο για παρασκευή με κρύο γάλα)
2 φακελάκια ζελέ φράουλα
- Ετοιμάζουμε την βάση. Με τη μόνη διαφορά ότι ψήνουμε το μίγμα σε ταρτιέρα. (Στην ουσία έχουμε ένα μόνο μέρος από παντεσπάνι).
- Ετοιμάζουμε το ζελέ και το αφήνουμε στην κατάψυξη να σταθεί ελαφρώς (εννοώ όταν το ρίξουμε πάνω στις φράουλες να στέκεται, να μην είναι σαν νερό γιατί θα το απορροφήσει η βάση).
- Ετοιμάζουμε και την κρέμα και μόλις έχει κρυώσει η βάση και είναι έτοιμο και το ζελέ, στήνουμε το γλυκό μας.
- Τοποθετούμε την κρέμα πάνω από την βάση μας, στρώνουμε όλη την επιφάνεια με φράουλες κομμένες στα δύο και στο τέλος ρίχνουμε το ζελέ σε όλη την επιφάνεια.
- Αφήνουμε τουλάχιστο δύο ώρες στο ψυγείο να παγώσει το γλυκό μας.
Το συγκεκριμένο γλυκάκι ονομάζεται έτσι γιατί είναι σαν τούρτα, αλλά έχει μόνο μία βάση/παντεσπάνι όπως μία τάρτα.
Καλή σας επιτυχία!!!!