Ανακαλύπτουν νέες … αυτοκτονίες – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Πόσο γελοίο, πόσο ντροπιαστικό, πόσο «εμετικό» , άραγε, είναι το γεγονός ότι η «Αυγή» έχει αρχίσει να καταγράφει… νεκρούς από αυτοκτονίες; Εξ αιτία …της κυβέρνησης Κυριάκου;

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αμετανόητοι. Πού ξέρετε άλλωστε; Μπορεί να μεγεθυνθεί στο μέλλον το μνημείο των νεκρών της ΕΡΤ ή να κτιστεί άλλο για τους νεκρούς της ΔΕΗ!

Προφανώς για τους Αριστερούς, όλη η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και στο τέλος και τους ξέμπαρκους, ήταν μια περίοδος ανέφελη. Όπου οι άνθρωποι γελούσαν χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Χωρίς δράματα, χωρίς αυτοκτονίες. Όπως τότε, στον σοσιαλιστικό παράδεισο του πατερούλη Στάλιν, όπως τον περιέγραφαν οι υμνητές του…

Αν κάποιος από εσάς αναρωτηθεί αν αυτοί οι άνθρωποι «δεν ντρέπονται;», η απάντηση είναι «όχι, δεν ντρέπονται»! Αφού ως γνωστόν ντρέπεται αυτός που έχει αξίες και κανόνες στη ζωή του, που έχει φραγμούς και όρια. Κι αυτοί μας έδειξαν δεκαετίες τώρα αλλά και στην διακυβέρνησή τους, ότι είναι αδίστακτοι, κυνικοί και γελοίοι λαϊκιστές του αισχίστου είδους! Κτυπούν παντοιοτρόπως χωρίς αιδώ. Πάνω και κάτω από τη ζώνη ή πισώπλατα.

Σήμερα, στα δεύτερα μισά του 2019 και σχεδόν οκτώ χρόνια από το 2012-2013 που έλεγαν τα ίδια, οι άνθρωποι αυτοί επαναλαμβάνονται θλιβερά. Χωρίς ν’ αντιλαμβάνονται ότι αναβιώνουν τον θίασο σκιών που κυβέρνησε την χώρα και χρησιμοποίησε κάθε θεμιτό και κυρίως αθέμιτο μέσο για ν’ ανέλθει και να διατηρήσει την εξουσία. Τον θίασο σκιών που καταψηφίστηκε.

Η αναφορά από την εφημερίδα «Αυγή» σε δύο αυτοκτονίες που έγιναν στα Χανιά, αποτελεί ένα δείγμα του πόσο αστεία μπορεί να γίνει μια εφημερίδα ή ένα κόμμα. Η δε πολιτική εργαλειοποίηση ενός τραγικού ατομικού συμβάντος δείχνει την ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων και την αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου.

Φυσικά, οι νοήμονες πολίτες αντιλαμβάνονται πόσο αστεία είναι αυτά που λέγονται και γράφονται από πλευράς Αριστεράς.  Οι κραυγές της για οποιοδήποτε θέμα, δεν αφορούν κανέναν πλέον. Δεν είναι μόνο ότι κυβέρνησαν σχεδόν 4,5 χρόνια, είναι κι ότι όλοι πια γνωρίζουμε…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων του Σαββάτου 24 Αυγούστου 2019
Επόμενο άρθροΔυσεύρετη και ακριβή η φοιτητική κατοικία
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.