Γάβρος τηγανητός – Μια γεύση της ανατολής

Σταύρος Τσαλαμπούνης
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη παραδοσιακό μάγειρα

Σήμερα φίλοι μου θα φτιάξουμε μαζί γάβρο τηγανητό, όπως τον έκανε η Μικρασιάτισσα μάνα μου.

Απλά και εύκολα, μια συνταγή που θα αγαπήσετε αφού το αποτέλεσμα θα είναι κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερα νόστιμο.

Γάβρος τηγανητός 1

Γάβρος τηγανητός,

Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη, κορυφαίο παραδοσιακό μάγειρα

Υλικά:

1/2 κιλό γάβρο

Αλάτι

Ρίγανη

Κόκκινη γλυκιά πάπρικα

Σκόρδο τριμμένο

Μπούκοβο

Χυμό λεμονιού

Πελτέ ντομάτας

Γάβρος τηγανητός 2

Εκτέλεση:

Μαρινάρουμε τα ψάρια με τα παραπάνω υλικά.

Γάβρος τηγανητός 4

Πανάρουμε με:

Φρυγανιά

Αλεύρι

Κόκκινη γλυκιά πάπρικα.

Γάβρος τηγανητός 5

Τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο.

Γάβρος τηγανητός 3

Καλή σας όρεξη.

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στην Ελλάδα για σήμερα Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Δευτέρας 21 Ιουλίου 2025