Το καφρόμετρο Αριστεράς & ψεκασμένης Δεξιάς – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Προχθές στη Βουλή, ένα και μόνο στιγμιότυπο έκανε το «καφρόμετρο» να κτυπήσει κόκκινο.

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Ο Πάνος Καμμένος καθήμενος εκ μεγαλομανίας, στη θέση του πρωθυπουργού, αποκάλεσε τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά «νυφούλα». Επειδή ο βουλευτής ανέφερε ότι δεν θα κάνει τα ρεπό του Καμμένου!!!

Σε απλά ελληνικά, ο βαρύς κι ασήκωτος από αδρεναλίνη Πάνος Καμμένος, επιχείρησε να προσάψει επιτιμητικά σ’ ένα συνάδελφό του, έναν συνάνθρωπό του, ταυτότητα ομοφυλόφιλου.

Χυδαία συμπεριφορά! Τραμπουκισμός! Και ξέρετε ποιο είναι το πιο βρομερό;

Ότι μέσα κι έξω από τη Βουλή, ουδείς είπε το παραμικρό.

Είπε κάτι ο πρόεδρος της Βουλής; Το παραμικρό!

Είπε κάτι κάποιος βουλευτής ή υπουργός της Κυβέρνησης της Αριστεράς; Ούτε λέξη.

Είπε κάτι το κόμμα του βουλευτή; Τσιμουδιά!

Αυτά ζούμε. Πολιτική της χυδαιότητας. Πολιτική με εκφράσεις Τρούμπας. Μ’ ένα συγκυβερνήτη (ακόμη τουλάχιστον) που μοιράζει από τη Βουλή σεξιστικές αναφορές… Τον θυμόσαστε που φώναζε στην αντπολίτευση ότι τους έχει στα τέσσερα; Τον θυμόσαστε να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο σε κάποιους που τον αποδοκίμαζαν σ’ ένα παιγνίδι πόλο;

Αυτή είναι η Ελλάδα. Αυτή η Αριστερά αυτή και η ψεκασμένη Δεξιά. Αυτή κι η μεγάλη μερίδα της κοινωνίας της. Βίαιη, ομοφοβική, αρτηριοσκληρωτική  και χυδαία. Με κομμουνιστικό και φασιστικό dna.

Στην ΕΣΣΔ ομοφυλόφιλοι στέλνονταν στα γκουλάγκ ή ακόμα και εκτελούνταν με πρόσχημα την έμφυλη ταυτότητά τους.  Ο Χίτλερ τους έστελνε στο Άουσβιτς και σ’ άλλα κολαστήρια ψυχών. Ο Τσε Γκεβάρα είχε δημιουργήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κούβα του Κάστρο, ειδικά για ομοφυλόφιλους.

Περίμενε, λοιπόν, κάποιος σώφρων, ότι θα βρεθεί άνθρωπος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλέσει τον Καμμένο, που ομιλούσε εκ μέρους της κυβέρνησης; Περίμενε κάποιος σώφρων ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοί οπορτουνιστές, να εγκαλέσουν τον χυδαιολόγο Καμμένο. Ή τον Πολλάκη σε άλλες περιπτώσεις;

Όλοι αυτοί οι καιροσκόποι θυμούνται τα κοινωνικά δικαιώματα και τις μεγαλοστομίες περί ανοικτών κοινωνιών ΜΟΝΟ όταν τους συμφέρει και πρόκειται να μαζέψουν ψηφαλάκια.

Μα όλοι αυτοί οι Αριστεροί, ως καλοί πρώην κνίτες, δεν δίνουν δεκάρα για τις ανοικτές κοινωνίες. Εξ ου κι έκαναν τις πάπιες όταν άκουγαν τα ομοφοβικά καφριλίκια.

Ας είναι λοιπόν ξεκάθαρο. Το ξέραμε μα το διαπιστώνουμε καθημερινά. Αυτά τα σκύβαλα της αρπαχτής και του βολέματος, δεν μπορούν να αποκτήσουν ποτέ κανένα φιλελεύθερο αντανακλαστικό. Παρέα με τους εθνολαϊκιστές φίλους τους, ξέρουν μόνο να φτύνουν – πριν έρθει η ώρα για να γλείψουν εκεί όπου έφτυσαν. Όχι ότι έχουν θέμα και μ’ αυτό. Άλλωστε διαθέτουν μηδενικό απόθεμα αξιοπρέπειας.

Κάτι ως επίλογος:

Όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ακροδεξιός συνοδοιπόρος του Καμμένου (ας μη ξεχνάμε ότι στο κόμμα του απειλούσε να πάει αν δεν τον έκανε …υπουργό ο Κώστας Καραμανλής), χαρακτήρισε «Σαλώμη» τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άρη Σπηλιωτόπουλο, διεγράφη αυθωρεί και παραχρήμα.

Όταν ο Καμμένος φώναζε «νυφούλα» τον Αμυρά, οι Αριστεροί κι οι Ποταμίσιοι το κατάπιαν αμάσητο…

Είναι η μεγάλη διαφορά ήθους. Κι ας επικαλούνται οι Αριστεροί το ηθικό πλεονέκτημα…