Συνταγή: Τάκος με ψητό χοιρομέρι – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο

Τάκος με ψητό χοιρομέρι

Τάκος δηλαδή τορτύγιες καλαμποκιού γεμιστές με χοιρομέρι, φασόλια, καλαμπόκι, κρεμμυδάκι και σάλτσα. Μια πικάντικη μεξικάνικη συνταγή προσαρμοσμένη στην αμερικάνικη κουζίνα.

Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.

Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΑυξημένος κατά 7% ο κίνδυνος εμφράγματος όταν ο αέρας φθάνει τα επτά μποφόρ και κατά 14% όταν η θερμοκρασία πέφτει στο μηδέν, σύμφωνα με νέα μελέτη
Επόμενο άρθροΕνισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Σιθωνία. Δημιουργούνται αντιπυρικές ζώνες. Διεκόπη η κυκλοφορία στον δρόμο Βουρβουρού – Συκιάς.