Συνταγή: Σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς και φρέσκο τόνο – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο

Σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς και φρέσκο τόνο

Χρησιμοποιούμε έτοιμο μαύρο σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς συνδυάζουμε με μια σάλτσα με φρέσκο φιλέτο τόνου Φλεριανός, πέστο πράσινης ελιάς και τομάτες baby Lucia’ Farm.

Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.

Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΕπιστήμη και Αρχαιολογία: Η μπίρα μπορεί να φτιάχτηκε πριν το ψωμί, δείχνουν νέα ευρήματα από τη Μέση Ανατολή
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα στην Α’ Ερασιτεχνική με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και τα βλέμματα σε Πλατύ, Επισκοπή, Αλεξάνδρεια.