Συνταγή: Ολόκληρο χοιρινό ζαμπόν στον φούρνο με γλάσο μελιού – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο

Ολόκληρο χοιρινό ζαμπόν στον φούρνο με γλάσο μελιού

Καπνιστό χοιρινό μπούτι στο φούρνο με γλάσο μελιού. Μια Αμερικάνικη συνταγή που μπορείτε να κάνετε με ολόκληρο μπούτι σε ένα επίσημο τραπέζι ή αν θέλετε σε μικρότερα κομμάτια. Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει την τεχνική. Συνοδεύουμε με μπύρα από θαλασσινό νερό.

Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.

Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΑυξημένος έως για τρεις μήνες ο κίνδυνος εγκεφαλικού ύστερα από ένα έμφραγμα
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσίαση του βιβλίου «Η Κρίση του Ευρώ. Η ιστορία εκ των έσω σε Ευρώπη, Ελλάδα και Κύπρο»