Η Ελλάδα προχωρά – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Την ώρα που σε κάποια επιχειρηματικά, δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία συζητάνε για το πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης, πώς θα συγκυβερνήσει η ….προοδευτικότητα με πρωθυπουργό … βαρέων βαρών και πώς θα διαμοιραστεί το ταμείο Ανάκαμψης…

… την ώρα που ο Ανδρουλάκης θυμήθηκε να καταγγείλει ότι τον παρακολουθούν… ένα χρόνο αφότου η εισαγγελέας έδωσε την άδεια περί τούτου…

…η Ελλάδα προχωρά και το καραβάνι έχει βγει για τα καλά από τη λάσπη.

Η Ελλάδα προχωρά. Μόνο τυφλοί δεν το αντιλαμβάνονται. Όπως μόνο τυφλοί δεν βλέπουν ότι όλο αυτό είναι έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η Ελλάδα προχωρά.

Ήδη, με τις παρεμβάσεις Πιερρακάκη η ελληνική κοινωνία γλίτωσε την προσωπική επαφή με το δημόσιο και την κουλτούρα του. Ανάσα! Όχι μόνο από την αποφυγή πια του χαμένου χρόνου αλλά και των εξόδων του …ψυχολόγου από τον παραλογισμό της κάθε… υπερεσίας και των οργάνων της.

Η Ελλάδα προχωρά.

Ήδη, με τις παρεμβάσεις του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών του, η Ελλάδα καθίσταται ενεργειακός κόμβος προς τα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Γεγονός σημαντικότατο για πολλούς τομείς αλλά και για την Άμυνα της χώρας.

Η Ελλάδα προχωρά

Ήδη η χώρα με τις προμήθειες των φρεγατών και των υπερσύγχρονων  αεροσκαφών, καθίσταται παντοδύναμη σε θάλασσα και αέρα.  Το ίδιο και στον Έβρο με το τείχος και τη συνεχή επαγρύπνηση.

Η Ελλάδα λοιπόν προχωρά.

Το 2023 προχωρά σε γενναίες αυξήσεις συντάξεων. Άλλωστε σε λίγες ημέρες, στις 20 Αυγούστου, η ΕΕ τελειώνει την επιτροπεία της ελληνικής οικονομίας. Δηλαδή επιστροφή στην κανονικότητα  εξ αιτίας και της εμπιστοσύνης που περιβάλλεται ο Μητσοτάκης κι η κυβέρνησή του.

Η Ελλάδα προχωρά.

Με τις συντάξεις να βγαίνουν πλέον σε σύντομο χρονικό διάστημα παρά τη λυσσαλέα αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά της Αριστεράς. Προτιμούσαν βλέπετε το καθεστώς που οι συντάξεις έκαναν χρόνια για να εκδοθούν κι ας μην είχαν να φάνε οι εν αναμονή συνταξιούχοι…

Η Ελλάδα προχωρά.

Με ανεργία στο 12%, πεντέμιση ολόκληρες μονάδες κάτω απ’ ότι την παρέλαβε ο Μητσοτάκης (17,5%) από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώην άνεργοι έχουν εισέλθει στην παραγωγική διαδικασία κι έχουν επανενταχθεί στην κοινωνία.  Τυχαία συνέβη αυτό;

Η Ελλάδα προχωρά, εργάζεται, ήδη συναντά το μέλλον της παρά το διαρκές φρένο που πατάνε η Αριστερή και Δεξιά …οπισθοδρομική κομπανία.

Η Ελλάδα προχωρά.

Με υπολογιζόμενα έσοδα από τον τουρισμό εφέτος, κοντά στα 20 δις ευρώ. Περισσότερα κι από το 2019.

Η Ελλάδα προχωρά.

Με ουσιαστικές κοινωνικές παρεμβάσεις, τόσο στα χρόνια της πανδημίας, όσο και τώρα στην περίοδο της ενεργειακής κρίσης λόγω πολέμου. Τον επόμενο μήνα θα κατατεθεί συμπληρωματικός προϋπολογισμός, σχεδόν 1 δις για νέα ενίσχυση των ευπαθών ομάδων και πέραν των ήδη 700 εκατομμυρίων που είναι προγραμματισμένα. Χώρια οι κρατικές ενισχύσεις στους λογαριασμούς ενέργειας, που ανακουφίζουν τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Η Ελλάδα προχωρά.

Με αναπόφευκτες συγκρίσεις ανάμεσα σε κυβερνήσεις και κυρίως πολιτικούς αρχηγούς. Όποιος δεν θέλει να το δει πρέπει να μάθει να βγάζει τις παρωπίδες.

Όποιος θέλει να ασχολείται με τον Τσίπρα και τον Ανδρουλάκη, ας το κάνει. Οφείλει όμως να γνωρίζει ότι το μεγάλο μέρος της κοινωνίας βλέπει μπροστά και ξέρει με ποιον μπορεί να συμπορεύεται…

Προηγούμενο άρθροΜοσχαράκι κοκκινιστό με πέννες – Κλασική γεύση που απογειώνει!
Επόμενο άρθροΗ «κοίμηση» της Παναγίας γιορτή της ζωής – Γράφει ο Χρόνης Ακριτίδης
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.