Γεμιστά ρολάκια, απλά και γρήγορα – Από την Ελένη Μπρούφα

Γεμιστά ρολάκια

Γεμιστά ρολάκια

Μία πανεύκολη συνταγή και με λίγα υλικά.

Υλικά:

Μπρούφα Ελένη
Από την Ελένη Μπρούφα

1 πακέτο φύλλο κρούστας

1 βιτάμ λιωμένο

1/4 κασέρι τύπου gouda ψιλοκομμένο

1/4 πάριζα ψιλοκομμένη

λίγες φετούλες μπέικον ψιλοκομμένο

1 κούπα υπερσυμπυκνωμένο χυμό ντομάτας.

Γεμιστά ρολάκια 2Εκτέλεση συνταγής:

  1. Παίρνουμε ανά δύο τα φύλλα, αλείφουμε όλη την επιφάνεια με ντοματοχυμό και βουτυρώνουμε.
  2. Προσθέτουμε σε όλη την επιφάνεια τα ψιλοκομμένα αλλαντικά μας και αρχίζουμε και τυλίγουμε σε ρολό .
  3. Βουτυρώνουμε στο τελείωμα και τα κόβουμε σε κομμάτια (κάθε ρολάκι βγάζει 5 κομμάτια).
  4. Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
  5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

 

Καλή σας όρεξη!!!

Προηγούμενο άρθροΠερισσότερο φως στο γενετικό υπόβαθρο της αριστεροχειρίας
Επόμενο άρθροΈνα μόνο σοβαρό τραύμα στο κεφάλι αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας ακόμη και έπειτα από δεκαετίες