Αφέλεια ή μακακία; – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Όσο κι αν προσπάθησε να τα μαζέψει ο τ. υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, όσα είπε σε συνέντευξη του την προηγούμενη Κυριακή θα αποτελούν όνειδος και ντροπή για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Τι είπε λοιπόν, ο Παρασκευόπουλος, που εκτός άλλων εθεωρείτο και από τους… σοβαρούς του ΣΥΡΙΖΑ;

Είπε ότι τιμά την ελληνική σημαία αλλά πιστεύει ότι είναι καλό να αποποινικοποιηθεί το κάψιμό της!!!! Επειδή, συνέχισε, η ηθικοκοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πιο αποτελεσματική!!!

Δηλαδή, κατά τον κύριο αυτό, όποιος καίει τη σημαία δεν πρέπει να τιμωρείται ποινικά, αφού θα… τιμωρηθεί από την ….ηθική αποδοκιμασία της κοινωνίας!

Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά. Ακόμη κι αν μας ξενίζει η Αριστερή λογική και ηθική.

Είπε κι άλλα. Ότι συμφωνεί με την με την ήπια αντιμετώπιση των αναρχικών!  Αν ήταν σκληρότερη, ανέφερε, θα ήταν σκληρότερα και τα επεισόδια.

Δηλαδή, πιστεύει ο ανόητος αυτός Αριστερός πολιτικός ότι αν η Αστυνομία είναι ηπιότερη, οι βάνδαλοι θα …. βανδαλίζουν λιγότερο; Θα καίνε λιγότερα λεωφορεία; Θα σπάνε λιγότερο; Θα σέβονται περισσότερο;

Τέλος, σχολιάζοντας την πρόσφατη περιοδεία της κυβέρνησης  στο Καστελλόριζο, που έγινε για τη σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ βετεράνων της πλατείας Συντάγματος (ΑΝΕΛ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΣΥΡΙΖΑ), ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης κρίνει ότι, αν η Χρυσή Αυγή κάνει βήματα για εκδημοκρατισμό, πρέπει να στηριχθεί από το πολιτικό σύστημα.

Τι να πει κανείς;

 

Για όλα αυτά που εκστόμισε ο Νίκος Παρασκευόπουλος –σκεφτείτε να μη θεωρείτο ότι ανήκει στους… σοβαρούς του ΣΥΡΙΖΑ- η κυβέρνηση και το κόμμα του δεν είπαν λέξη. Έστω κι αν ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος περί τούτου.

Κι είναι, για μια ακόμη φορά, εξοργιστική η απουσία ρεαλισμού και πραγματικότητας από άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος. Άλλος ένας που ζει σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει αλλά θέλει να μας τον επιβάλλει. Ας μη ξεχνάμε ότι με τις επιλογές του βγήκαν από τις φυλακές κάποιες εκατοντάδες ποινικοί κρατούμενοι, μέχρι κι ο περιβόητος Στεφανάκος.

Προφανώς για να ανακαλύψουν τις αξίες της ζωής και να απομακρυνθούν από το σκότος.

Ας μη ξεχνάμε και κάτι ακόμη: Ότι είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης που προέτρεψε δικαστές να μη δικάζουν με βάση τους νόμους και το Σύνταγμα, αλλά με βάση το …. «λαϊκό αίσθημα»!!!

Ιδού η δήλωσή του: «Είναι καθήκον των δικαστών να αφουγκράζονται την κοινωνία» (16 Οκτ. συνέντευξη στον Skai).

Αφέλεια ή πολιτική μακακία;

Αν είναι αφέλεια, ας προσέξουν οι συγγενείς του επειδή είναι ιδανικό θύμα για να πείθεται να δίνει δανεικά κι αγύριστα.

Αν είναι μακακία, εμείς τι φταίμε να την ακούμε και να γίνεται επωδός κάποιων άλλων ανόητων;

Είπαμε, ντροπή και όνειδος.

Μα δεν το καταλαβαίνουν στον άλλο κόσμο που ζουν.

Κι είναι σαφές πια. Αντί να δίνουμε τα κλειδιά του Κράτους και της ζωής μας στους ουτοπιστές Αριστερούς, καλύτερα να αλλάξουμε την κλειδαριά…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδα εφημερίδων της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2016
Επόμενο άρθροΒέροια: Η Έλενα Ράπτη για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης!! (βίντεο – φωτο)
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.