Κοκαρόφυλλα
Από την Θεοφανή Ματοπούλου
Υλικά για 4 άτομα
3 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 αυγά
Ελαιόλαδο
Κόκκινο πιπέρι
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
Ρίγανη φρέσκη
Τρόπος παρασκευής
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό ελαφρά αλατισμένο. Μόλις αρχίσει να «κοχλάζει» ζεματάμε στο νερό τα κρεμμυδάκια μας κα τα αφήνουμε περίπου 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Τα στραγγίζουμε στο σουρωτήρι.
Βάζουμε τα κρεμμυδάκια στην κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο, κόκκινο πιπέρι,αλάτι, το μαύρο πιπέρι και την ρίγανη και αφήνουμε να πάρουν δύο βράσεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Κτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε και αυτά στην κατσαρόλα.
Αφήνουμε λίγο να ψηθούν και τα γυρίζουμε ελαφρά με την ξύλινη κουτάλα μας.
Τα πεντανόστιμα κοκκαρόφυλλά μας είναι έτοιμα.
Αρώματα της φύσης υπέροχα!