Από τον Πετσάλνικο στον Κασσελάκη & η συγκάλυψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Η ιστορία με την παράνομη πισίνα που κατασκεύασε στο αρχοντικό του των Σπετσών ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέραν της προσωπικής του μπαγαποντιάς, εκθέτει ανεπανόρθωτα όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι οποίοι είχαν μεταβεί εκεί για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική ομάδα, είδαν προφανώς την πισίνα και δεν έβγαλαν άχνα. Δηλαδή συγκάλυψαν την παρανομία του αρχηγού τους!

Νίκος Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Αν δεν είναι έτσι, ας βγει κάποιος να πει κάτι διαφορετικό. Να πει κάτι, να πει ότι θέλει, αλλιώς θα εξακολουθούν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και να συγκαλύπτουν αυτό που είδε όλη η Ελλάδα.

Θυμάμαι ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα σιωπούν για την παράνομη πισίνα Κασσελάκη, ήταν έξαλλοι και εξόχως καταγγελτικοί, όταν είχε κάνει το ίδιο ο τότε πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, που την πισίνα στο σοσιαλιστικό σπίτι του την είχε χαρακτηρίσει …  «δεξαμενή κολύμβησης στο Πόθεν Έσχες. Ήταν η εποχή που η Αριστερά κι η Ακραία Δεξιά έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα κι αλλού, για όσους …χρεοκόπησαν την Ελλάδα! Έγραφε η «Αυγή»: «Ώπα της! Και πισίνα ο Πετσάλνικος. Αυθαίρετη». Κι έτσι, κορυφωνόταν η οργή εναντίον των πολιτικών, του ΠαΣοΚ (κυρίως) και του Γιώργου Παπανδρέου. Που με την πολιτική ευστροφία που τον  διέκρινε (sic) είχε προτείνει ως… πρωθυπουργό τον Πετσάλνικο, την ώρα που η χώρα κατέρρεε! Για την ιστορία να πούμε, ότι ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη κι αντί Πετσάλνικου έγινε πρωθυπουργός ο Παπαδήμος κι αντιμετωπίστηκε η πτώση στον γκρεμό!

Τα σχόλια εις βάρος του Πετσάλνικου από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους ακολούθους τους στα social media ήταν καταιγιστικά, σχεδόν υβριστικά.  Η παράνομη πισίνα του Πετσάλνικου, ήταν απόδειξη … λαμογιάς, για εκείνους. Σήμερα σιωπούν! Η γνωστή υποκρισία της Αριστεράς!

Ο δε Κασσελάκης, με το γνωστό του θράσος αναρωτήθηκε  «τι είναι μία ήδη υπάρχουσα δεξαμενή νερού βάθους 1,40 μέτρων μπροστά στο βάθος της Διαφθοράς σας;»…

Δηλαδή, η μπάλα στην εξέδρα. Γνωστή τακτική των λαϊκιστών.

Το θέμα είναι,  ότι αφού είναι παράνομος, δεν σκέφτεται καν ότι ο τρόπος που επιχειρεί να διαψεύσει τα αδιάψευστα, του στερεί και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας που του είχε μείνει. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μας είπε ότι έχει τόσα λεφτά, ώστε δεν χρειάζεται να δουλέψει πια, μα στην Αμερική οι πιστωτές του κάνουν ουρά στα δικαστήρια για να λάβουν τα χρήματά τους κι εκείνος ασχολείται με παρανομίες!

Χώρια που είναι ανέντιμο σε μια εποχή που η ξηρασία ταράζει τη χώρα, τα νησιά και στις Σπέτσες οι υδροφόρες πάνε κι έρχονται για να μεταφέρουν νερό, εκείνος να σπαταλά νερό για μια πισίνα 50 μέτρα από τη θάλασσα…

Προφανώς αυτό ήταν κι είναι το ελληνικό όνειρο του Κασσελάκη!  Και του συνόλου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ!

Μα η τσίπα είναι κάτι που αφορά άλλους και ποτέ τους Αριστερούς…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 6 Αυγούστου 2024
Επόμενο άρθροΟ ΟΗΕ ζητά “επείγουσα δράση” για να αποφευχθεί μια ευρύτερη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή