Ανέκδοτο: Καλύτερα την γέφυρα…

 Καλύτερα την γέφυρα..

Ένας τύπος καθώς βάδιζε σε μια παραλία ξαφνικά σκοντάφτει σε ένα λυχνάρι. Σκύβει το παίρνει και αρχίζει δύσπιστα να το τρίβει.

Αίφνης εμφανίζεται το τζίνι.

– Άνθρωπέ μου με ελευθέρωσες και σ’ ευχαριστώ. Κανονικά έχεις 3 ευχές αλλά επειδή είναι η τέταρτη φορά που με ελευθερώνουν αυτόν τον χρόνο και έχω βαρεθεί τα ίδια  και τα ίδια, εσένα σου δίνω το δικαίωμα μόνο για μια ευχή.

Ο τύπος σκέφτεται λίγο και λέει :

– Πάντα ήθελα να πάω στην Ανταρκτική αλλά φοβάμαι να μπω σε αεροπλάνο και πλοίο καθώς υποφέρω από υψοφοβία  και από ναυτία,  γι’ αυτό θέλω να κατασκευάσεις μια γέφυρα για να πάω με το αυτοκίνητο.

– Χα χα χα χα! Αυτό που ζητάς είναι αδύνατο !!!!! Σκέψου λίγο λογικά, πόσο τσιμέντο χρειάζεται πόσο βαθιά πρέπει να μπουν  τα πέλματα για τις κολόνες, την οικολογική καταστροφή… ζήτα άλλο, άλλο;

– Κοίτα έχω παντρευτεί 5 φορές, όμως έχω χωρίσει 5 φορές και όλες οι γυναίκες μου με κατηγορούσαν ότι δεν τους έδινα σημασία   και ότι ήμουν αδιάφορος και αναίσθητος.  Γι’ αυτό επιθυμώ από δω και πέρα να μπορώ να νοιώθω και να καταλαβαίνω τις γυναίκες…  Να καταλαβαίνω πως νιώθουν, να ξέρω τι σκέφτονται όταν μου μιλάνε,  τι θέλουν όταν λένε “τίποτα”…. και πως να τις κάνω ολοκληρωτικά ευτυχισμένες…

Και απαντάει το τζίνι:

– Στην γέφυρα που λέγαμε…… θέλεις 2 ή 4 λωρίδες;

 

Προηγούμενο άρθρο4η Mέρα του Αγροτικού Αγώνα: Συμβολικός αποκλεισμός της Εγνατίας, (φωτό-βίντεο-δηλώσεις Γκυρίνη)
Επόμενο άρθροΧοιρινό φιλέτο με ξερά σύκα