![Ολόκληρο χοιρινό ζαμπόν στον φούρνο με γλάσο μελιού Ολόκληρο χοιρινό ζαμπόν στον φούρνο με γλάσο μελιού](https://emvolos.gr/petros/wp-content/uploads/2018/10/EP1-OLOKLHRO-ZAMBON-ME-GLASO-KATHE-MERA-CHEF-SITE.jpg)
Καπνιστό χοιρινό μπούτι στο φούρνο με γλάσο μελιού. Μια Αμερικάνικη συνταγή που μπορείτε να κάνετε με ολόκληρο μπούτι σε ένα επίσημο τραπέζι ή αν θέλετε σε μικρότερα κομμάτια. Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει την τεχνική. Συνοδεύουμε με μπύρα από θαλασσινό νερό.
Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.