Ξαναχτυπούν το αυτοκίνητο τα «σαΐνια» που εμπιστεύθηκε ο λαός – Μέθοδοι αντιχρίστου

Pet
Γράφει Ο Πέτρος Κεφαλάς

Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν  μάλλον έχουν συμβούλους που δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον, εκτός αν οι ίδιοι είναι εκτελεστικά όργανα ξένων κέντρων που επιβουλεύονται  τον αφανισμό του Ελληνικού λαού και της χώρας μας.

Έρχεται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών  κ. Τρύφων Αλεξιάδης παντελώς ανερυθρίαστα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και προδηλώνει νέα οικονομικά χτυπήματα εναντίων των Ελλήνων πολιτών. Συγκεκριμένα ετοιμάζονται τα «ξεφτέρια» του οικονομικού επιτελείου να χτυπήσουν και πάλι το αυτοκίνητο, μια και δεν έμεινε τίποτα άλλο εύκαιρο, αφού στοχοποιημένα  φορολόγησαν τα πάντα ξεζουμίζοντας οικονομικά τον λαό διαλύοντας ζωές, οικογένειες και επιχειρήσεις.

Είπε λοιπόν στον ΣΚΑΙ ο κ. Αλεξιάδης: «Πρέπει να αντικαταστήσουμε όσα σημεία είναι άδικα στα τέλη κυκλοφορίας. Εξετάζουμε να υπάρχει ένα μικρό τέλος κυκλοφορίας σε όλους και να συνδεθεί το τέλος κυκλοφορίας με τη βενζίνη. Άλλο αυτός που έχει ένα αμαξάκι να πηγαίνει στη δουλειά του κι άλλο εκείνος που κάνει πολλά χιλιόμετρα. Σκεφτόμαστε να υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα ειδική σήμανση για να βλέπουμε τα πάντα, αν έχει πληρώσει τα τέλη, αν είναι ασφαλισμένο κλπ». Όσοι προσέξανε τα λεγόμενα του κ. Αλεξιάδη θα έχουν αντιληφθεί ότι εκτός των φορομπηχτικών μέτρων, μίλησε για ειδική σήμανση στα οχήματα, μέσω της οποίας θα βλέπουν συνεχώς που βρίσκεται το αυτοκίνητο του κάθε πολίτη. Δεν φτάνει δηλαδή που φτωχοποίησε η κάστα των πολιτικών των τελευταίων δεκαετιών την συντριπτική πλειοψηφία του λαού, έρχονται τώρα να θέσουν σε εφαρμογή και μεθόδους του αντιχρίστου.

Η ειδική σήμανση θα είναι ένας ηλεκτρονικός μηχανισμός με μικροτσίπ που θα περιέχει τις παρακάτω παραμέτρους:

1 Δορυφορικό εντοπισμό θέσεις GPS

α- Πορεία, ταχύτητα και σταθμεύσεις του αυτοκινήτου.

Δηλαδή θα γνωρίζουν που είσαι, που πήγες, ποιον επισκέφθηκες, που σταμάτησες για την ανάγκη σου, που έφαγες, από πού ψώνισες κλπ.

2 Θα περιέχει καταχωρημένα πλήθος προσωπικών δεδομένων όπως στοιχεία ταυτότητας, οφειλές στο δημόσιο  και πληροφορίες αν είναι εξοφλημένα τα τέλη κυκλοφορίας, αν το όχημα είναι ασφαλισμένο κλπ.

3 Και κάτι που ίσως κρύβουν οι πνευματικοί γενίτσαροι αυτού του τόπου και που μπορεί να το αγνοεί ο κάθε αρμόδιος υπουργός. Ποιος εγγυάται ότι το σύστημα αυτό δεν θα περιέχει και μεταδότη φωνής; Δηλαδή ότι λέγεται στο αυτοκίνητο θα ακούγεται και θα καταγράφεται.

Είναι όλα αυτά ή δεν είναι μέθοδοι του αντίχριστου; Και αν μερικοί μειδιούν κοροϊδευτικά για τον ορισμό μέθοδοι του αντίχριστου, τους λέω ότι αυτές οι μεθοδεύσεις περιέχονται σε μια σκοτεινή φιλοσοφία των παγκοσμίων κέντρων εξουσίας, με αντικειμενικό σκοπό την επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας. Και τα παγκόσμια αυτά κέντρα έχουν στοχοποιήσει θανάσιμα την Ελλάδα αμέσως μετά την λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Στα πλαίσια λοιπόν τις υπόταξης του Ελληνικού λαού εφαρμόστηκε το παρακάτω σχέδιο: Επί χρόνια παρείχαν στους Έλληνες σαν πνευματικό αντίδοτο τον εκφυλισμό, την διαστροφή και έναν κίβδηλο ευδαιμονισμό, ώστε να νομίζουν ότι τα έχουν όλα. Και εκεί που νόμιζαν ότι τα έχουν όλα, ξαφνικά βλέπουν να φτωχοποιούνται άρδην, αφού αυτοί (δανειστές και θεσμοί) που παρείχαν τα χρήματα, έκλεισαν την χρηματοδοτική στρόφιγγα και ζητάνε πίσω τα δανεικά επιβάλλοντας απάνθρωπες καταστάσεις στους Έλληνες και στην χώρα..

Όλα αυτά για να ανακοπούν απαιτείται πανλαϊκή μαζική αντίδραση, γιατί μετά την παρακολούθηση του αυτοκινήτου έρχεται η οικιακή παρακολούθηση και αμέσως μετά η οριστική διάλυση του Συντάγματος.

Προηγούμενο άρθροΆναψε το εντυπωσιακό δέντρο στην Κορυφή! (φωτό-βίντεο)
Επόμενο άρθροΠορτραίτο: Παύλος Βάφας: «Με όνομα βαρύ σαν ιστορία» – Συνέντευξη