Ξέρει κάτι ο Καμμένος; – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε ένα σχόλιου του Πάνου Καμμένου στο «Χ», το παλιό twitter. Ανέφερε:  «Αν βγει στη δημοσιότητα γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ (πολύ σωστά) τον Ανδρουλάκη μπορεί να μην μπει το ΠΑΣΟΚ καν στην ευρωβουλή». Το σχόλιο αυτό δεν βρήκε ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος σε εφημερίδες και τηλεοράσεις, αλλά κάτι λίγο σε ορισμένες ιστοσελίδες και πρωτίστως στο διαδίκτυο!

Νίκος Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Λίγο μετά ακολούθησε κι άλλο σχόλιό του, που ανέφερε:  «Έβρος-Θράκη Ευρο-βουλή, Ευρωβουλή για όσους καταλαβαίνουν».

Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα, δεν καταλαβαίνω. Κάτι θέλει να πει ο Καμμένος μα δεν το λέει. Ούτε κατανοώ αυτό το … «πολύ σωστά», που αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση.  Δηλαδή, εγκρίνει ένα γεγονός που δεν μας λέει τους λόγους για τους οποίους έγινε! Υπονοεί δε, ότι ξέρει πολλά.

Ε, ας μας πει λοιπόν. Διαφορετικά όλη η ιστορία δεν μπορεί να είναι τίποτα περισσότερο από τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας που αβίαστα εκστόμιζε  μια ζωή ο Καμμένος. Μέχρι και τον Ανδρέα Παπανδρέου κατονόμασε κάποτε ως… αρχηγό της 17Ν, στο βιβλίο του «Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη»! Βλέπετε, ο πρώην συγκυβερνήτης ήταν ειδικός σε όλα. Με την σημερινή του ανάρτηση μας δείχνει ότι ακόμη είναι εδικός σε όλα. Κι εκ του ασφαλούς.

Ποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον Καμμένο;

Κανένας! Η ΕΥΠ –εδώ λέμε εμείς «σωστά»- δεν απαντά, άρα δεν θα μάθουμε αν λέει αλήθεια ο Καμμένος ή αν εκτελεί κάποιο συμβόλαιο. Άλλωστε συγκυβερνήτης ήταν τόσα χρόνια, εντός και επί τα αυτά με τον ΣΥΡΙΖΑ και στενός φίλος με το alter ego του σημερινού προέδρου, τον περιβόητο ναύαρχο.

Ο Ανδρουλάκης αντέδρασε με εξώδικο στον Καμμένο για να ανακαλέσει, αλλά δεν κατέθεσε κάποια μηνυτήρια αναφορά ή κάποια αγωγή με την οποία να ζητά το … παλιό βάρος του Καμμένου σε χρυσάφι…   Αλλά, αυτό αφορά εκείνον. Αναρωτήθηκε πάντως, τι είναι αυτό που …ενώνει την υπόγα του Μαξίμου με την υπόγα της Κουμουνδούρου…. Δηλαδή, άλλη μια θεωρία συνωμοσίας!

Από την άλλη πλευρά, σκέφτομαι πώς είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει τόσες χοντράδες ένας ιδιώτης και να μην υπάρχει ένας εισαγγελέας να τον φωνάξει και να του ζητήσει ν’ αποδείξει όσα λέει… Πολύ περισσότερο αφού όσα λέει δεν αποτελούν κάποιες πολιτικές εκτιμήσεις αλλά φέρονται ως προϊόντα γνώσης…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Κυριακής 26 Μαΐου 2024
Επόμενο άρθροECONOMIST – Ν. Παπαθανάσης: Τα 2 στα 3 ευρώ που προέρχονται από τους ευρωπαϊκούς πόρους οδεύουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις