Φασολάκια λαδερά
Υλικά:
1 κιλό φασολάκια πλακέ ή στρογγυλά (ό,τι προτιμάτε)
1 κρεμμύδι μέτριο τριφτό
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φετάκια
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
3-4 πατάτες μέτριες κομμένες σε κύβους
2-3 καρότα κομμένα σε φέτες
1 ποτήρι ελαιόλαδο
ντοματοχυμό
αλάτι και πιπέρι
- Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τα φασολάκια και ανακατεύοντας προσθέτουμε και ένα προς ένα όλα τα υλικά μας.
- Αφού έχουμε προσθέσει όλα μας τα υλικά και ανακατεύοντάς τα έχουν αναμιχθεί, προσθέτουμε νεράκι τόσο, όσο να καλυφθεί το φαγητό μας και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να μαγειρευτεί.
- Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ανά διαστήματα ανακατεύουμε και το ελέγχουμε.
- Θα είναι έτοιμο όταν έχει πιει σχεδόν το ζουμάκι του. Θα έχει μείνει η μισή απ την αρχική ποσότητα ζωμού.
Καλή σας επιτυχία!!!