Φασολάκια λαδερά – Απλά, νόστιμα και γρήγορα από την Ελένη Μπρούφα

Φασολάκια λαδερά

 

Φασολάκια λαδερά

Υλικά:

Μπρούφα Ελένη
Από την Ελένη Μπρούφα

1 κιλό φασολάκια πλακέ ή στρογγυλά (ό,τι προτιμάτε)

1 κρεμμύδι μέτριο τριφτό

1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φετάκια

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

3-4 πατάτες μέτριες κομμένες σε κύβους

2-3 καρότα κομμένα σε φέτες

1 ποτήρι ελαιόλαδο

ντοματοχυμό

αλάτι και πιπέρι

Φασολάκια λαδερά 2Εκτέλεση συνταγής:

  1. Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  2. Προσθέτουμε τα φασολάκια και ανακατεύοντας προσθέτουμε και ένα προς ένα όλα τα υλικά μας.
  3. Αφού έχουμε προσθέσει όλα μας τα υλικά και ανακατεύοντάς τα έχουν αναμιχθεί, προσθέτουμε νεράκι τόσο, όσο να καλυφθεί το φαγητό μας και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να μαγειρευτεί.
  4. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ανά διαστήματα ανακατεύουμε και το ελέγχουμε.
  5. Θα είναι έτοιμο όταν έχει πιει σχεδόν το ζουμάκι του. Θα έχει μείνει η μισή απ την αρχική ποσότητα ζωμού.

Καλή σας επιτυχία!!!

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Οδηγούσε μεθυσμένος, προξένησε ατύχημα και συνελήφθη από την Ομάδα ΔΙΑΣ του Α.Τ. Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΟ Παλατίτσια