Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

  Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε να έρχονται ξανά στην επικαιρότητα σειρά ζητημάτων ηθικής τάξης, που αφορούν στην Κυβέρνηση και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

  Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αναφέρονται πληροφορίες για μεθοδεύσεις της ΑΑΔΕ στις έρευνες για τα εικονικά τιμολόγια της εταιρείας Krikel, που σχετίζεται με το κακόβουλο λογισμικό Predator, καθώς και άλλων εταιρειών, με στόχο τη συγκάλυψη των ευθυνών.

  Εντύπωση, επίσης, προκαλεί το γεγονός ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής, Σοφία Νικολάου, για την οποία έχουν εγερθεί σημαντικά ερωτήματα για απευθείας αναθέσεις, που ζημίωσαν το Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ.

  Τέλος, ο αποπεμφθείς γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, εμφανίζεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα να κυκλοφορεί με κουστωδία αστυνομικών, μολονότι δεν κατέχει κανένα αξίωμα που να δικαιολογεί την ύπαρξη πολυπληθούς αστυνομικής φρουράς.

  Για όλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, αποδεικνύοντας περίτρανα όχι μόνο τις αντιθεσμικές της συμπεριφορές αλλά και την περιφρόνηση της προς τα συμφέροντα του Δημοσίου και την παντελή έλλειψη έστω και στοιχειώδους ευθιξίας.

  Εδώ ισχύει περίτρανα, λοιπόν, το ότι κάτι σάπιο υπάρχει …στη διακυβέρνησή της.

  Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου
  Επόμενο άρθροΠ.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Για την στάση εργασίας των μηχανικών την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023