Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά.

Ελένη Σιδηροπούλου
Ελένη Σιδηροπούλου

Ένα γκουρμέ φαγητό τόσο απλό, που η νοστιμιά του συγκρίνεται επάξια με αυτό ενός καλού εστιατορίου!

Ένα φαγητό που ξετρελαίνει όλη την οικογένεια, αλλά και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η συνταγή για εσάς:

Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά 5

Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά

Από την Ελένη Σιδηροπούλου

Υλικά:

4 χοιρινά σνίτσελ σε φιλετάκια

4 φέτες κασέρι γκούντα

4 φέτες γαλοπούλα

1 κόκκινη πιπεριά

Λίγες κομμένες ελιές σε ροδέλες

Αλάτι

Πιπέρι μαύρο

Πιπέρι κόκκινο

Πάπρικα

Κάρυ ή Κουρκουμά

Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά 7

Για το πανάρισμα θα χρειαστούμε:

150 γρ. αλεύρι

3 αυγά

200 γρ. φρυγανιά τριμμένη

 

Εκτέλεση συνταγής:

Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά 2

Αφού ανοίξουμε τα χοιρινά σνίτσελ, βάζουμε τα μπαχαρικά μας. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κασέρι, τη γαλοπούλα, την κόκκινη πιπεριά και τις κομμένες ελιές.

Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά 4

Τα βάζουμε πάνω στα χοιρινά σνίτσελ και τα διπλώνουμε σε ρολά με ένα σχοινάκι ή με οδοντογλυφίδες.

Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά 3

Κατόπιν τα πανάρουμε πρώτα στο αλεύρι, μετά στα αυγά και τέλος στη φρυγανιά.

Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά 6

Τα σοτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για 3    λεπτά από την κάθε πλευρά.

Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά 1

Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, τα σκεπάζουμε και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στον αέρα για 40 λεπτά.

Ρολάκια χοιρινά σνίτσελ και γεμιστά 8

Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με ρυζάκι, πατάτες, μακαρόνια ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Καλή σας επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στη χώρα για σήμερα Πέμπτη 13-01-2022
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου 2022