Πλατύ: Σίμος Ανδρονίδης : Ένας νέος επιστήμονας στο πλευρό του Κώστα Ναλμπάντη – (Βίντεο – Φωτο)

Ένας νέος άνθρωπος με πολύ καλό βιογραφικό ο Σίμος Ανδρονίδης, θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Κώστα Ναλμπάντης και του Συνδυασμού  «Αξίζουμε Καλύτερα» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε. Πλατέος.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο:

Ο υποψήφιος σύμβουλος έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, έχει μεταπτυχιακό στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Α.Π. Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση της Πολιτικής ανάλυσης και αυτή την στιγμή εκπονεί την διδακτορική του διατριβή.

Ο Σίμος Ανδρονίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινής ζωής που απασχολούν τους δημότες, στη καθυστέρηση αποκομιδής των απορριμμάτων που αποτελούν θέμα σεβασμού και εμπιστοσύνης των πολιτών προς την δημοτική αρχή. Τόνισε μάλιστα ότι θα ενισχύσουν το εργατικό δυναμικό του τομέα αποκομιδής αλλά και τον εξοπλισμό προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. Επίσης θα ασχοληθούν με τα θέματα οδοποιίας,  την βελτίωση των αγροτικών δρόμων αλλά και την ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού επειδή έχουν αυξηθεί τα περιστατικά κλοπών το τελευταίο διάστημα. Στο θέμα ανεργίας που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους, σκοπεύουν να «απαντήσουν» με τη  δημιουργία παρατηρητηρίου,  που θα ασχολείται με την ανάλυση πορισμάτων και έρευνας. Ακόμα θα προσπαθήσουν να υπάρξει λύση και να διασφαλιστούν τα εργατικά δικαιώματα των εργαζομένων της Ελληνικής  Βιομηχανίας Ζαχάρεως, που ο μαρασμός της έπληξε την τοπική κοινωνία και ιδίως τους κατοίκους του Πλατέος.

Επίσης θα πρέπει να αξιοποιηθεί το brand name Αλεξάνδρεια και σίγουρα θα δοθεί   έμφαση σε πολιτιστικές δραστηριότητες και θα γίνουν συντονισμένες προσπάθειες για την  ανάδειξη της ιστορικής μνήμης του τόπου.