Πλατύ: Ομιλία του Ηλία Ιακωβίδη, υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. – βίντεο – φωτο

Στα βασικά προβλήματα των κατοίκων του δήμου Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Ιακωβίδης επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση, στην ανοιχτή συγκέντρωση  και ομιλία του στον πεζόδρομο Πλατέος.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Δείτε την ομιλία στο βίντεο:

Η υποβάθμιση των αγροτικών καλλιεργειών και της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης που είχε ως  αποτέλεσμα να χαθούν και τα τελευταία στηρίγματα τον αγροκτηνοτρόφων, ήταν ένα από τα βασικά του θέματα. Αναφέρθηκε για το πλήγμα της λαϊκής τάξης από το “ξεπούλημα” όπως χαρακτήρισε της Αγροτικής Τράπεζας. Έθιξε το θέμα υποβάθμισης του Αστυνομικού Τμήματος, όπως και αυτό της μη εκμετάλλευσης του σπουδαίου σιδηροδρομικού κόμβου Πλατέος.

Ο νεαρός υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους συνυποψήφιους δημάρχους. “Και οι τέσσερις” όπως δήλωσε, “αποκρύπτουν ότι εκφράζουν συγκεκριμένες πολιτικές οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους. Επίσης η Λαϊκή Συσπείρωση ανέδειξε το πρόβλημα των κουνουπιών, προτείνει λύσεις για το πρόβλημα των απορριμμάτων, καθώς και της μηδαμινής ανακύκλωσης στον δήμο Αλεξάνδρειας. Πρόβαλε την αναγκαιότητα αντικατάστασης των παλαιών δικτύων ύδρευσης, καθώς και αυτή των επιπλέον έργων για την καταπολέμηση των πλημμυρών.” Απεύθυνε κάλεσμα μέσω του ΚΚΕ, ώστε να υπάρξουν περισσότεροι εκπροσώποι στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην ευρωβουλή, με δυναμική να βάζουν εμπόδια στα διάφορα αντιλαϊκά μέτρα.

“Δείχνουμε το δρόμο ώστε να αυξηθεί δραστικά το επίπεδο ζωής των συμπολιτών μας”, ανέφερε στον επίλογο της ομιλίας του.

Φωτο: