Τί θα λέγατε να δοκιμάσετε μία απλή, εύκολη, αλλά συγχρόνως εντυπωσιακή ομελέτα; Ένα γεύμα που θα σας λύσει τα χέρια εάν δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε και σίγουρα θα σας χορτάσει με το παραπάνω.
Είναι μια γρήγορη γευστική δημιουργία για μικρούς και μεγάλους.
Η συνταγή για όλους εσάς.
Ομελέτα Στεφάνι
Από την Ελένη Σιδηροπούλου
Υλικά που θα χρειαστούμε για 1 ομελέτα:
2 αυγά και
1 ασπράδι αυγού
1 ντομάτα τεμαχισμένη
λίγο ελαιόλαδο
λίγα κομμάτια γκούντα κασέρι ή ό,τι άλλο κασέρι έχετε
Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελάχιστο λαδάκι και σοτάρουμε τα κομμάτια ντομάτας για 1 λεπτό, σε σχήμα στεφανιού.
Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά πάνω στα κομμάτια ντομάτας, ψήνουμε για 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Τέλος στο κέντρο βάζουμε το κασέρι γκούντα μέχρι να αρχίσει να λιώνει.
Βγάζουμε προσεκτικά την ομελέτα μας και απολαμβάνουμε ένα πλούσιο και θρεπτικό πιάτο.
Καλή σας όρεξη και καλή σας επιτυχία!