Ομελέτα Στεφάνι – Τόσο απλή να τη φτιάξεις και να την αγαπήσεις!

Ελένη Σιδηροπούλου
Από την Ελένη Σιδηροπούλου

Τί θα λέγατε να δοκιμάσετε μία απλή, εύκολη, αλλά συγχρόνως εντυπωσιακή ομελέτα; Ένα γεύμα που θα σας λύσει τα χέρια εάν δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε και σίγουρα θα σας χορτάσει με το παραπάνω. 

Είναι μια γρήγορη γευστική δημιουργία για μικρούς και μεγάλους.

Η συνταγή για όλους εσάς.

Ομελέτα Στεφάνι 4

Ομελέτα Στεφάνι

Από την Ελένη Σιδηροπούλου

Υλικά που θα χρειαστούμε για 1 ομελέτα:

2 αυγά και

1 ασπράδι αυγού

1 ντομάτα τεμαχισμένη

λίγο ελαιόλαδο

λίγα κομμάτια γκούντα κασέρι ή ό,τι άλλο κασέρι έχετε

Εκτέλεση:

Ομελέτα Στεφάνι 1

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελάχιστο λαδάκι και σοτάρουμε τα κομμάτια ντομάτας για 1 λεπτό, σε σχήμα στεφανιού.

Ομελέτα Στεφάνι 2

Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά πάνω στα κομμάτια ντομάτας, ψήνουμε για 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Ομελέτα Στεφάνι 3

Τέλος στο κέντρο βάζουμε το κασέρι γκούντα μέχρι να αρχίσει να λιώνει.

Ομελέτα Στεφάνι 5

Βγάζουμε προσεκτικά την ομελέτα μας και απολαμβάνουμε ένα πλούσιο και θρεπτικό πιάτο.

Καλή σας όρεξη και καλή σας επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στη χώρα για σήμερα Τρίτη 22-06-2021
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 22 Ιουνίου 2021