Μπρουσκέτα με ροδάκινο, μοτσαρέλα και προσούτο

Σίσσυ Νίκα
Γράφει η Σίσσυ Νίκα – Δημοσιογράφος Γαστρονομίας και Πολιτισμού

Γεύση απίθανη για να μοιραστείτε με φίλους στη βεράντα ή στο κήπο σας.

Μια λιχουδιά που πλημμυρίζει βιταμίνες ειδικά στην Ημαθία που είναι η “χώρα του ροδάκινου”

Μια γευστική δημιουργία που γίνεται τόσο εύκολα και εντυπωσιάζει…

Κώστας Γεωργατζάς
Κώστας Γεωργατζάς executive corporate chef

Μπρουσκέτα με ροδάκινο, μοτσαρέλα και προσούτο

Από τον Κώστα Γεωργατζά executive corporate chef

Μπρουσκέτα με ροδάκινο μοτσαρέλα και προσούτο 1

Υλικά για 4 άτομα

Μισό καρβέλακι χωριάτικο ψωμί

50 γρ. πέστο βασιλικού, έτοιμο

125 γρ. τυρί μοτσαρέλα

4 φέτες προσούτο

Ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μπρουσκέτα με ροδάκινο μοτσαρέλα και προσούτο

 Τρόπος παρασκευής

 Κόβουμε το ψωμί σε λεπτές μικρές φέτες της επιλογής μας.

 Κόβουμε το ροδάκινο σε φέτες.

 Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες.

 Στις φέτες ψωμιού αλείφουμε το πέστο βασιλικού.

 Στην επιφάνεια βάζουμε από μια φέτα ροδάκινο, μια φέτα μοτσαρέλα και ένα μικρό κομμάτι προσούτο.

Μπρουσκέτα με ροδάκινο μοτσαρέλα και προσούτο 2

Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στην Ελλάδα για σήμερα Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2023