Μητσοτάκης και Μετανάστες – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από το βήμα της βουλής, για το θέμα των προσφύγων – μεταναστών, σου δημιουργείται η εντύπωση, εάν όχι η πεποίθηση, ότι αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία.

Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του επί κεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη για την Μόρια, επεχείρησε να αποσείσει από πάνω του κάθε κατηγορία ξενοφοβίας και ρατσισμού, λέγοντας ότι είναι υπερήφανος πού βλέπει την ελληνική κοινωνία να μετατρέπεται σιγά-σιγά σε πολυπολιτισμική. Περιέγραψε το όραμά του για την ελληνική κοινωνία με την μόνιμη παρουσία χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών.

   Το όραμα του άξιου γόνου της οικογένειας Μητσοτάκη είναι τουλάχιστον καταστροφικό για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία και ευεργετικότατο ή θείο δώρο για το Ισλάμ, τους οπαδούς του Τζώρτζ Σόρος και του ανθελληνισμού. Ὁ Πρωθυπουργός εξήγγειλε το «μπόλιασμα» της ελληνικής οικονομίας με ένα μεγάλο αριθμό προσφύγων (όχι μεταναστών), αφού «το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας γερνά». Βεβαίως ἡ ενσωμάτωση χιλιάδων ξένων ανθρώπων στην παραγωγή, συνέχισε ὁ Πρωθυπουργός, θα γίνει με κανόνες και διαδικασίες, ενώ μέσω του διαλόγου θα αποφασισθούν «σε ποιές τοπικές κοινωνίες θα ενσωματωθούν». Απαντώντας στην παρατήρηση του κ. Βαρουφάκη ότι ἡ χώρα μας πρέπει να υποδεχθεί όλους όσοι έρχονται αφού δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ πρόσφυγα και μετανάστη, ὁ Πρωθυπουργός επεσήμανε με έμφαση ότι η Ελλάδα «δεν θέλει ούτε φράκτες ούτε τείχη, αλλά κανόνες». Ως γνωστόν ὁ μοναδικός φράκτης πού υπάρχει στην Ελλάδα είναι σε ένα μικρό σημείο στον Έβρο, πού όμως έχει συμβάλει καθοριστικά στην μείωση των μεταναστευτικών ροών από την Ανατολική Θράκη.

    Κατά τον Πρωθυπουργό, οι μετανάστες μπορούν να συμβάλλουν –οργανωμένα και με κανόνες– και στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος. Εξέφρασε ωστόσο ανησυχία γιατί έχουν εντοπισθεί να εισέρχονται 25άρηδες από δύσκολες περιοχές πού δεν είναι κατατρεγμένοι, με αρκετά χρήματα στην διάθεσή τους. «Ναι, μας απασχολεί αυτό στο θέμα της εθνικής ασφαλείας» είπε χαρακτηριστικά. Επανέλαβε ότι το πρόβλημα έχει παύσει να είναι προσφυγικό, αφού το 2015 οι Σύριοι πού έφευγαν από τις εστίες τους για να γλυτώσουν από τον πόλεμο ήταν το 75% των εισερχομένων, ενώ σήμερα είναι μόλις 2%. Εξέφρασε την βεβαιότητα, ότι όσα παιδιά μεταναστών επιλέξουν νε κάνουν την Ελλάδα δεύτερη χώρα, «πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες». «Αυτό είναι το σωστό, και θα πάνε σε ελληνικό σχολείο και αν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την ελληνική σημαία στις παρελάσεις. Αυτό είναι το σωστό» δήλωσε ὁ κ. Μητσοτάκης.

     Ο κ. Μητσοτάκης δικαιώνει όσους ονομάζουν τη σημερινή ΝΔ ως το ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα. Πράγματι η ΝΔ δεν διαφέρει σε τίποτα από το ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλα τα σοβαρά θέματα της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, στα εθνικά ζητήματα και στο μεταναστευτικό οι θέσεις και των δύο κομμάτων είναι σχεδόν ταυτόσημες. Μπορεί να παρατηρήσουμε διαφορές σε κάποια δευτερεύοντα θέματα, όπως το θέμα του Ελληνικού και στο λιμάνι του Πειραιά, που έχουν δημιουργήσει μια οικονομική εφορία, αλλά η γενική εικόνα δεν αλλάζει.

  Στο πλέον σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός σήμερα, το μεταναστευτικό οι θέσεις της κυβέρνησης είναι ολέθριες. Όπως και η ίδια υποστηρίζει σκοπός της είναι η μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας. Η δημιουργία μαχαλάδων και μουσουλμανικών γκέτο σε κάθε ελληνική πόλη και χωριό. Πιστεύει ότι αυτοί θα ενσωματωθούν και θα μας βοηθήσουν, όπως ενσωματώθηκαν οι μουσουλμάνοι «Έλληνες» της Δυτικής Θράκης, που αισθάνονται Τούρκοι και μισούν αφάνταστο τους Έλληνες, όπως ενσωματώθηκαν οι μουσουλμάνοι στην Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, και το Βέλγιο που δραστηριοποιούνται στη τρομοκρατία και ασχολούνται μόνο με την επέκταση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

     Η σημερινή κυβέρνηση ακολουθεί τον ίδιο κατήφορο της προηγούμενης. Προσπαθεί να φανεί διαλλακτική και ανοικτή με τους ισλαμιστές μετανάστες. Η απόφασή της να μεταφέρει τους μουσουλμάνους από τα νησιά στην ενδοχώρα, όχι μόνο δεν λύνει κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα θα το αυξήσει. Οι μετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται κατά χιλιάδες, θα ξαναγεμίζουν τα νησιά και στη συνέχεια η ΝΔ θα τους μεταφέρει στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτό διευκολύνει τα μέγιστα τους ισλαμιστές γιατί δεν χρειάζεται να «σκαρφιστούν» τρόπους για να φύγουν από τα νησιά μια και η ελληνική κυβέρνηση τους έχει λύσει το πρόβλημα. Όλη η Ελλάδα θα γίνει μια Μόρια, οι τζιχαντιστές θα αλωνίζουν τη χώρα και ο τρόμος θα κυριαρχήσει. Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη οι ισλαμιστές δεν ενσωματώνονται και αυτό το έχει δείξει η ιστορία. Ζήτω η ΝΔ.

Προηγούμενο άρθροΣυρία: Παρά τον καταιγισμό επικρίσεων, η επίθεση της Τουρκίας εναντίον των Κούρδων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη
Επόμενο άρθροΤέλος οι αγορές με μετρητά! – Γράφει ο Δημήτρης Χριστούλιας
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.