Μανιτάρια πλευρώτους – Γρήγορα και νόστιμα:
Υλικά:
1 συσκευασία μανιτάρια (κατά προτίμηση τεμαχισμένα )
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φετάκια
λίγο λαδάκι για το σοτάρισμα
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 πρέζα αλάτι /πιπέρι μαύρο/ρίγανη
1 ποτήρι λευκό κρασί ξηρό
- Αρχικά πλένουμε και τεμαχίζουμε τα μανιτάρια μας. Στη συνέχεια σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέτουμε το λάδι και αφήνουμε να κάψει ελαφρώς.
- Προσθέτουμε και σοτάρουμε το σκόρδο μας. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε καλά.
- Έπειτα προσθέτουμε τον μαϊντανό τα μπαχαρικά και πάλι ανακατεύουμε.
- Τέλος προσθέτουμε και το κρασί και αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Μόλις εξατμιστεί το κρασί, κατεβάζουμε απ τη φωτιά και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη!!!