Κλειδί : Ξεκίνησε το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Φίλιππος». – Βίντεο – Φώτο

Την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου «Ο Φίλιππος» κήρυξε σήμερα ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κλειδίου Χαράλαμπος Τσολάκης που κάλεσε τους κατοίκους του χωριού και των γύρω περιοχών να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις τιμώντας την εορτή της Παναγίας.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε επίδειξη μουσικών οργάνων από το τμήμα  κιθάρας και αρμονίας από τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου, που έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι ενώ την μουσική επιμέλεια είχαν η Μαριάνθη Πουλουτζά και η Χρύσα Νατσιοπούλου που είναι και οι δασκάλες των παιδιών.

Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με την Έφη Λαζαρίδου που ανέλαβε να ανεβάσει το κέφι στα κόκκινα. Αύριο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις με το παραδοσιακό γλέντι όπου θα συμμετάσχουν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα από τις γύρω περιοχές.

Δείτε το βίντεο:

Φωτό:

Προηγούμενο άρθροΦινλανδία: Ο άνδρας που σκότωσε δύο ανθρώπους στην Τούρκου είναι πιθανότατα αλλοδαπός, αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρά του
Επόμενο άρθροΑνέκδοτο: Ήθελε και μαύρο σκλάβο η κυρία…