Η εξέγερση των αλλοεθνών – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Η πολύπαθη πατρίδα μας δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου ή ακόμα μιας περιορισμένης ή ευρύτερης σύρραξης με την Τουρκία, αλλά και το μεταναστευτικό, που αποτελεί μείζον ζήτημα για την εθνική μας ύπαρξη. Όπως περίτρανα αποδεικνύουν τα τελευταία δραματικά γεγονότα στην Λέσβο, οι μετανάστες αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα του Ερντογάν στην χώρα μας. Μια φάλαγγα που ίσως είναι περισσότερο επικίνδυνη από τις ίδιες τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

      Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει, όσο καλοπροαίρετος και εάν είναι, ότι η φωτιά στην Μόρια ήταν τυχαία. Η ανάφλεξη δεκάδων εστιών ταυτόχρονα και σε διάφορα επίκαιρα σημεία στο ΚΥΤ της Μόριας είναι αδιάψευστη απόδειξη ότι η πυρκαγιά ήταν άριστα σχεδιασμένη, οργανωμένη και εκτελεσμένη. Ποιοι την έβαλαν; Mα και για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι αγαπητοί μας παράνομοι μετανάστες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, εάν όχι όλοι, είναι φανατικοί μουσουλμάνοι. Κοινό τους γνώρισμα το άσβεστο μίσος τους σε κάθε τι ελληνικό και χριστιανικό.

     Η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα, σκηνές, κοντέινερ, αποθήκες, κέντρα νοσηλείας και κάθε μορφής εγκατάσταση, που είχε κτιστεί και δημιουργηθεί με χρήματα των πολιτών της Ελλάδος και της ΕΕ. Αυτό βέβαια είναι παντελώς αδιάφορο για τους «μουσουλμάνους αδελφούς μας», που ήλθαν εδώ για να καταστρέψουν, να λεηλατήσουν και να καταλάβουν. Για τους μετανάστες η χώρα μας οφείλει να βρει τρόπους και μέσα για να τους στεγάσει, να τους θρέψει, να τους νοσηλεύσει και να τους πληρώσει και μηνιάτικο για τα προσωπικά τους έξοδα. Άλλωστε, είναι χαρά τους να βλέπουν το χάος που επικρατεί και την αγωνία των ελληνικών αρχών και των τοπικών κοινοτήτων να βρουν λύσεις σε ένα πρόβλημα που δεν λύνεται, αλλά δυστυχώς επιδεινώνεται δραματικά.

      Η ορδή των 13 χιλιάδων οπαδών του Ισλάμ περιφέρεται στους δρόμους της Μυτιλήνης και των γειτονικών της περιοχών έτοιμη να διαπράξει την οποιαδήποτε παρατυπία και παρανομία. Γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε πράξη τους θα μείνει ουσιαστικά ατιμώρητη, γιατί έχουν το άλλοθι του φτωχού και κατατρεγμένου μετανάστη. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα, οι μόνοι που θα τα χάσουν όλα είναι οι «πλούσιοι» Έλληνες.

     Την κατάσταση χάους που επικρατεί στην περιοχή προσπαθούν να περιορίσουν και να διαχειριστούν η Αστυνομία και ο Στρατός. Οι στρατιωτικές μονάδες αντί να εκπαιδεύονται στήνουν σκηνές για τους ισλαμιστές, τις οποίες και αυτές με την σειρά τους θα καταστρέψουν. Ανυπολόγιστη φθορά υλικού και μέσων. Το ηθικό του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων πέφτει στα τάρταρα γιατί αναγκάζονται να εκτελέσουν τα καθήκοντα της θεραπαινίδας των μεταναστών.

   Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο «παράφρονας» Ερντογάν είναι τουλάχιστον οξυδερκής. Έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια ισλαμική ανθρώπινη μάζα εντός της Ελλάδος, την οποία ελέγχει απολύτως  είτε με την ΜΙΤ, είτε με τους τζιχαντιστές και τουρκμένους που έχουν παρεισφρήσει μέσα στους μουσουλμανικούς θύλακες. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Η οποιαδήποτε μορφής μελλοντική σύγκρουση με την Άγκυρα πιθανότατα να συνοδεύεται και με μια γενικευμένη εξέγερση των μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών στα νησιά και στο εσωτερικό της χώρας. Ποιός θα μπορέσει να τους αντιμετωπίσει; Με ποιο τρόπο; Χωρίς ανθρώπινα θύματα; Εάν υπάρχουν θύματα η Τουρκία και η διεθνής κοινότητα δεν θα κατηγορήσει την χώρα μας; Αυτά είναι μερικά από τα αμείλικτα ερωτήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η πατρίδα μας.

   Εν κατακλείδι, πρέπει να αποφασίσουμε πως θα λειτουργήσουμε και θα συμπεριφερθούμε ως κράτος και ως έθνος. Οι επιλογές μας είναι δυο. Είτε θα μετασχηματιστούμε αναγκαστικά σε Ισραήλ για να επιβιώσουμε βιολογικά, εθνικά και θρησκευτικά, είτε θα αποτελέσουμε το δυτικό προτεκτοράτο της Τουρκίας. Το 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση εναντίον των Οθωμανών τυράννων. Δυστυχώς, όχι από δικιά μας υπαιτιότητα, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε πάλι εξωτερικούς και εσωτερικούς δυνάστες, χωρίς φόβο και αναστολές, διαφορετικά θα αναιρεθεί όχι μόνο το 21, αλλά και η ίδια η ύπαρξή μας.

Προηγούμενο άρθροΓ. Κεφαλογιάννης Τον Οκτώβριο, πιλοτικά η ψηφιακή πλατφόρμα για την αναθεώρηση των αδειών οδήγησης
Επόμενο άρθροΆρθρο του πρωθυπουργού: Εάν η Τουρκία αρνηθεί να λογικευτεί οι Ευρωπαίοι ηγέτες να επιβάλουν ουσιαστικές κυρώσεις
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.