Η Ελλάδα το νέο Πακιστάν – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Η ραγδαία και ανεξέλεγκτη μεταμόρφωση της χώρας μας από ένα άλλοτε εθνικό συμπαγές χριστιανικό κράτος σε ένα πολυεθνικό μωσαϊκό με προεξάρχουσα εθνότητα την πακιστανική και θρησκεία το Ισλάμ είναι δυστυχώς ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο. Την μεταμόρφωση αυτή ενισχύουν και προωθούν με κάθε μέσο, θελημένα ή αθέλητα, οι ελληνικές ελίτ όλων των κομματικών αποχρώσεων του λεγομένου «συνταγματικού τόξου». Η πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκη στο Πακιστάν και Μπαγκλαντές  εντάσσεται σε αυτή την «λογική», παρά τα περί του αντιθέτου διακηρυσσόμενα.

Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Σύμφωνα με την πακιστανική κυβέρνηση, την οποία δεν διέψευσε η ελληνική, σκοπός των επαφών ήταν η έκδοση νέων θεωρήσεων μέσω νομίμων διαύλων, η εξάλειψη του λαθρεμπορίου και της παράνομης μετανάστευσης και κυρίως η νομιμοποίηση των παρανόμων μεταναστών. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι συζητήσεις με το Μπαγκλαντές, που οδήγησαν και στην υπογραφή «Μνημονίου Κατανόησης». Με την «νέα πολιτική» θα παρέχεται βίζα για 5 χρόνια και κάθε χρόνο ο μετανάστης μπορεί να παραμένει στην Ελλάδα για 9 μήνες και να διάγει τους υπολοίπους 3 στην χώρα του.

   Σύμφωνα με τον κ. Υπουργό αυτό θα βοηθήσει τα μέγιστα την εθνική οικονομία, καθόσον έχουμε άμεση ανάγκη από εργατικά χέρια και θα επιλύσει όλα τα προβλήματα που έχουμε με τους παράνομους μετανάστες. Επίσης για να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις αποφασίστηκε η αεροπορική σύνδεση των Αθηνών με το Ισλαμαμπάντ. Μετά από όλα αυτά μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι η λογική έχει πάψει πλέον να υφίσταται στην παρούσα κυβέρνηση, που οδηγεί την χώρα σε δύσβατους ατραπούς.

   Πριν αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη συμφωνία είναι αυτοκτονική και μετατρέπει την Ελλάδα σε «πακιστανική αποικία», να παραθέσουμε μόνο μερικά στοιχεία για τα δύο κράτη που επισκέφτηκε ο κ. Υπουργός. Κατ΄ αρχάς το Πακιστάν έχει πληθυσμό περί τα 225 εκατομμύρια  και το Μπαγκλαντές περί τα 166 (εκτίμηση 2021). Τα δύο κράτη μέχρι το 1971 αποτελούσαν ένα κράτος το Πακιστάν με πρωτεύουσα το Καράτσι. Το σημερινό Πακιστάν αποτελούσε το δυτικό και το Μπαγκλαντές το ανατολικό Πακιστάν. Οι κάτοικοι και των δύο χωρών φυλετικά και θρησκευτικά είναι ίδιοι (Μουσουλμάνοι κυρίως σουνίτες, αλλά υπάρχουν και σιίτες).

    Σημαντικό στοιχείο είναι ότι το Πακιστάν είναι ο πλέον στενός στρατηγικός σύμμαχος της Τουρκίας, συμμετέχει σε κοινές ασκήσεις, σε εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ πλοία και αεροσκάφη του Ισλαμαμπάντ έχουν επανειλημμένα παραβιάσει τον εθνικό θαλάσσιο και εναέριο χώρο της πατρίδος μας. Αντίθετα η χώρα μας έχει μετατραπεί τις τελευταίες δεκαετίες στον «Παράδεισο των Πακιστανών», σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα. Σχηματίζουν βαθμιαία μια ισχυρή και συμπαγή μειονότητα, που συνεχώς απαιτεί από την «φιλοξενούσα χώρα» περισσότερα δικαιώματα. Οποιαδήποτε αντίρρηση της Ελλάδος στις απαιτήσεις τους εκλαμβάνεται ως ρατσισμός και προκατάληψη εναντίον των φτωχών και κατατρεγμένων πακιστανών. Συγχρόνως, με τα εμβάσματά τους συντηρούνται ολόκληρες πόλεις στην χώρα τους, ενώ όταν αντιμετωπίζουν σεξουαλικής φύσεως ανησυχίες τις επιλύουν δημιουργώντας ανθρώπινα βιολογικά και ψυχικά ράκη, όπως η Μυρτώ.

    Ο συνολικός αριθμός τους στην πατρίδα μας είναι άγνωστος. Ο κ. Υπουργός ανέφερε ένα εντελώς αυθαίρετο αριθμό 60.000, ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών, στις 19 Απριλίου 2016, τους εκτιμούσε σε 16.578. Οι αριθμοί είναι τυχαίοι και δείχνουν την προχειρότητα και επιπολαιότητα του επίσημου ελληνικού κράτους και των εκάστοτε «υπευθύνων». Το βέβαιο είναι ότι πακιστανοί διαβιούν σε όλη την Ελλάδα μέχρι και τα πιο απομακρυσμένα νησιά. Στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολόκληρες περιοχές είναι «πακιστανικές».  Στην πρωτεύουσα η περιοχή από το Μοναστηράκι και την Ομόνοια μέχρι το τέρμα Πατησίων την μόνη γλώσσα που ακούς είναι τα Ούρντου (πακιστανική γλώσσα). Ο αριθμός τους πρέπει να ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες.

   Όμως, γιατί αυξήθηκαν τόσο ραγδαία στην Ελλάδα; Ως κύριους λόγους μπορούμε να θεωρήσουμε την τεράστια ανοχή της κοινωνίας μας, το ισχυρό κίνημα του ανθρωπισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που αποδείχτηκε τελικά ο «φερετζές του ανθελληνισμού», τα προγράμματα νομιμοποίησης του 1998 και 2001, αλλά κυρίως τη νομοθεσία του 2005. Κατά τη διάρκεια των 4,5 ετών διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και η αβάστακτη επιπολαιότητα των κυβερνώντων οδήγησαν σε καταστροφικά αποτελέσματα.

Επιγραμματικά η πρωτοβουλία Μηταράκη, κατά την άποψη του γράφοντος, είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση για τους παρακάτω λόγους:

  1. Ουσιαστικά νομιμοποιεί όλους τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

  2. Δεν απελαύνει κανέναν από την χώρα μας.

  3. Όσοι έλθουν για «εποχική εργασία» το πιθανότερο είναι να παραμείνουν για πάντα στην Ελλάδα. Ποιος θα ελέγξει την επιστροφή τους; Το κράτος; Εδώ δεν μπόρεσε να τους εμβολιάσει.

  4. Η εποχική εργασία, το λέει και η λέξη, είναι για μια εποχή 3 μηνών, το πολύ 6, όμως σε καμία περίπτωση 9 μηνών.

  5. Αυξάνεται ο ήδη πολύ μεγάλος αριθμός τους.

  6. Εάν ήθελε η ΝΔ εποχικούς εργάτες γιατί πήγε στο Πακιστάν, την πιο εχθρική χώρα προς την Ελλάδα μετά την Τουρκία, και όχι σε κάποια άλλη χώρα της υδρογείου.

  7. Γιατί τόσο ενδιαφέρθηκε για την αύξηση των αλλοδαπών και ιδίως ισλαμιστών στην χώρα μας και όχι για την επάνοδο στην μητέρα πατρίδα των περισσότερων από τους 500.000 νέους Έλληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό λόγω της χείριστης οικονομικής πολιτικής των ελληνικών κυβερνήσεων;

  8. Η νέα αεροπορική σύνδεση με το Ισλαμαμπάντ (έγινε πρωτεύουσα του Πακιστάν μετά το 1971) θα δώσει την ευκαιρία της αθρόας εισόδου μεταναστών στην χώρα μας. Είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα τηρηθούν τα νούμερα παροχής βίζας.

  9. Οι βίζες με το Πακιστάν θα ανοίξουν ένα μεγάλο «οικονομικό αλισβερίσι». Θα δοκιμαστεί η εντιμότητα πολλών. Ενθυμούμαστε τα όσα συνέβησαν με τις βίζες κάποια εποχή στην Αλβανία.

   Η πορεία που έχει επιλέξει η πατρίδα μας, την οποία ακολουθούν πιστά σχεδόν όλα τα κόμματα, είναι καταστροφική και μη αναστρέψιμη. Η Ελλάδα σε μερικές δεκαετίες ή και συντομότερα απλώς δεν θα υπάρχει. Θα είναι ένα μουσουλμανικό και χριστιανικό συνονθύλευμα, μέσα στο οποίο θα βασιλεύει η αναρχία και η βία. Οδηγούμαστε σε ανεξέλεγκτες και ταχέως εξελισσόμενες καταστάσεις. Η χώρα μας πεθαίνει με νεκροθάφτες τις «ελληνικές» πολιτικές ηγεσίες. Τελικά θα μας μείνουν τα Rafale και οι Belharra, μόνο που πιθανόν να έχουν και πακιστανικά πληρώματα για να αντιμετωπίσουν τους ομόθρησκούς τους Τούρκους.

Προηγούμενο άρθροΠαγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά σήμερα το πρωί με θερμοκρασίες έως 0,63 βαθμούς
Επόμενο άρθροΠόλος έλξης για τους καταναλωτές οι συμφέρουσες τιμές και οι προσφορές
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.