Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Καψόχωρας-Νησελίου προς το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δ.Σ. Kαψόχωρας-Νησελίου ευχαριστούν θερμά τόσο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό όσο και τη Διεύθυνση του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας  για το σύνολο των δράσεων που πραγματοποίησαν μετά από πρόσκλησή μας στο σχολείο μας κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους 2023-24.

Ειδικότερα τις κα.  Στεργιοπούλου Ελένη και κα. Δήμητρα Διάλλα για τις παρεμβάσεις  με θέμα «Τα μικρόβια» (6-2-2024) και «Υγιή στάση σώματος και Βάδιση» (15-3-2024).

Επίσης τις κα. Παπαγεωργίου Αναστασία και κα. Αρίδα Χριστίνα για τις παρεμβάσεις με θέμα «Μεγαλώνοντας αλλάζω-Τι μου συμβαίνει;» και «Διατροφή» (20-5-2024).

Στόχος των δράσεων ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών μας σε θέματα υγείας, πρόληψης και διαχείρισης ζητημάτων που αφορούν την υγεία.

δημοτκαψοχ0 δημοτκαψοχ microvia

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Αρβανιτίδης Θεόδωρος

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Διαμαντή Γκολιδάκη για το Παλατάκι της Καλαμαριάς: Μια ιστορική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και μια προσωπική δικαίωση
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Ημαθία