Δήλωση Λ. Τσαβδαρίδη για την Υπογραφή της Σύμβασης για το Διοικητήριο Ημαθίας

Δήλωση Λ. τσαβδαριίδη για την Υπογραφή της Σύμβασης για το Διοικητήριο Ημαθίας

“Ένας μεγαλεπίβολος στόχος χρόνων για την Ημαθία παίρνει σάρκα και οστά!

Η οριστική λύση στο κτιριακό πρόβλημα της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας ανοίγει μία νέα σελίδα στον τόπο μας, εκσυγχρονίζει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης προς τον πολίτη, δίνει το στίγμα των διευρυμένων αναπτυξιακών οριζόντων του Νομού μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη για το γεγονός ότι επί δικής τους θητείας ολοκληρώθηκαν όλα τα αναγκαία βήματα για την υπογραφή της σύμβασης που ανοίγει οριστικά τον δρόμο για την υλοποίηση του έργου.

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους όσοι διαχρονικά συνέβαλαν από τη θεσμική, διοικητική, υπηρεσιακή, επιστημονική αλλά και συμβουλευτική θέση τους για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας.

Ως Βουλευτής Ημαθίας, ως πρώην Αντινομάρχης Ημαθίας, ως πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και κυρίως ως ενεργός πολίτης νιώθω βαθιά ικανοποίηση για την θετική αυτή εξέλιξη.

Τα συναισθήματα χαράς που νιώθω όμως, τα συνοδεύει και η βεβαιότητα ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ θα συνδέσει τις θητείες της στο τιμόνι της χώρας και με την επίλυση και άλλων μεγάλων ζητημάτων του Νομού μας, επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας.”

Προηγούμενο άρθροΣημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1»
Επόμενο άρθροΠέτρος Κόκκαλης: Θα ακούσουμε γνωστά ονόματα για το Qatargate