Πέτρος Κόκκαλης: Θα ακούσουμε γνωστά ονόματα για το Qatargate

O ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ στη Βεργίνα Τηλεόραση για τo Qatargate

 

Στην πολύκροτη υπόθεση του Qatargate αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Κόκκαλης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Βεργίνα τηλεόρασης και στην δημοσιογράφο Νίκη Σταματιάδου, τονίζοντας πως είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε γνωστά ονόματα που μπορεί εμπλέκονται στην υπόθεση διαφθοράς.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η έρευνα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλα λόμπι που επηρεάζουν το Ευρωκοινοβούλιο όπως αυτό των ορυκτών καυσίμων.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω πως θα πρέπει να προχωρήσουμε πολύ περεταίρω και να δούμε και τις σχέσεις να μην περιοριστούν στην εξέταση των σχέσεων πολιτικών είτε του ευρωκοινοβουλίου είτε της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Κομισιόν με εκπροσώπους τρίτων χωρών αλλά και με λόμπι τα οποία λειτουργούνε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως για παράδειγμα αυτό των ορυκτών καυσίμων».

Δείτε τι είπε ο κ. Κόκκαλης:

https://www.youtube.com/watch?v=BYRGSk5u-LQ

Προηγούμενο άρθροΔήλωση Λ. Τσαβδαρίδη για την Υπογραφή της Σύμβασης για το Διοικητήριο Ημαθίας
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, ως μέλος αντιπροσωπείας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ)