Ανέκδοτα: Ο χαιρετισμός της ξανθιάς στον ταχυδρόμο

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Ο χαιρετισμός  της ξανθιάς στον ταχυδρόμο…

Ο ταχυδρόμος δουλεύει για τελευταία ημέρα γιατί την επομένη βγαίνει στην σύνταξη. Όλοι στις γειτονιές, που τόσα χρόνια παρέδιδε την αλληλογραφία  τον ξέρουν και επίσης ξέρουν ότι αυτή είναι η τελευταία του μέρα στη δουλειά. Έτσι, από το πρωί παίρνει διάφορα δωράκια από τους κατοίκους της περιοχής, σε κάθε σπίτι που πηγαίνει. Στο τελευταίο σπίτι της διαδρομής του, του ανοίγει μια πανέμορφη ξανθιά γυναίκα, η οποία του λέει:

-Επειδή σήμερα είναι η τελευταία σου μέρα στη δουλειά, θα ήθελα να σου φτιάξω το πρωινό.

Ο ταχυδρόμος δέχεται και μπαίνει στο σπίτι. Καθώς τρώει το πρωινό του, εκείνη μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα και φοράει κάτι πιο άνετο, πιο σέξι και ξαναπηγαίνει στην κουζίνα. Όταν τελειώνει το πρωινό του, τον πιάνει από το χέρι και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρά της. Εκεί ο υπάλληλος απολαμβάνει το καλύτερο σεξ στη ζωή του. Λίγο αργότερα και καθώς ντύνεται, η ξανθιά έρχεται και του δίνει 5 ευρώ. Εκείνος την κοιτάζει γεμάτος απορία και της λέει:

-Μου προσέφερες ένα θαυμάσιο πρωινό και έκανα μαζί σου το καλύτερο σεξ της ζωής μου. Αυτό, τώρα, τι είναι;

Και η ξανθιά του απαντάει:

-Ήξερα ότι σήμερα ήταν η τελευταία σου μέρα στη δουλειά, αλλά δεν ήξερα τι να σου δώσω. Έτσι, ρώτησα τον άντρα μου και εκείνος μου είπε: «Μα καλά μιλάς σοβαρά που λες να του κάνουμε το τραπέζι; Γάμ…….. τον μωρέ… Δώσ’ του εκεί πέρα ένα πεντάευρο να τελειώνουμε…