Αλεξάνδρεια – 2ος γύρος εκλογών: Ομιλία Παναγιώτη Γκυρίνη – βίντεο – φωτο

Την τελική προεκλογική του ομιλία πριν την οριστική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής, έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Με παρουσία αρκετού κόσμου, ο νυν δήμαρχος αναφέρθηκε στα έως τώρα έργα που έχουν τελεσφορήσει επί των ημερών του, σε άλλα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, καθώς και σε αυτά που έπονται στο μέλλον. Τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας, η αποχέτευση της Μελίκης. Η προοπτική του ανοιχτού κέντρου εμπορίου, που θα επιφέρει ανάπλαση της πλατείας ΟΣΕ, αγορά ηλεκτρικού λεωφορείου, κοινόχρηστα ποδήλατα, δωρεάν ασύρματο δίκτυο και αρκετά επιπλεον οφέλη για την πόλη. Η ανάπλαση του Αμφιθεάτρου, η αναβάθμιση του κολυμβητηρίου, οι ασφαλτοστρώσεις και η νέα οδοποιία. Η αύξηση του στόλου οχημάτων καθαριότητας και η προμήθεια ενός επιπλέον πολυμηχανήματος εκχιονισμού. Η νέα μέθοδος τηλεχειρισμού για εντοπισμό προβλημάτων ύδρευσης. Οι νέες παιδικές χαρές σε όλα τα χωριά. Ο νέος τάπητας του γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου και ο στίβος του Σταδίου Αλεξάνδρειας. Στον επίλογο της ομιλίας του ο Παναγιώτης Γκυρίνης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα τη σύζυγό του Κυριακή Αμοιρίδου για την στήριξη και την κατανόησή της.

Τέλος, κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους να μην απέχουν της κάλπης, δίνοντας τη θετική τους ψήφο στο συνδυασμό ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για ένα καλύτερο Δήμο και μία Αλεξάνδρεια του μέλλοντος και της προόδου.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Με αέρα νικητή η προεκλογική ομιλία του Κώστα Ναλμπάντη
Επόμενο άρθροΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: Εκλογή του καθηγητή κ. Hans Joachim Schellnhuber ως αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών