Αλεξάνδρεια: Με αέρα νικητή η προεκλογική ομιλία του Κώστα Ναλμπάντη

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια, του Κώστα Ναλμπάντη, του συνδυασμού Αξίζουμε Καλύτερα, που ήταν ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών με ποσοστό 29,27% .  Με παλμό, δύναμη και τη νέα γενιά να δηλώνει παρούσα ο Κώστας Ναλπάντης ξεπέρασε κάθε προσδοκία και βροντοφώναξε ότι στις 2 Ιουνίου ο λαός της Αλεξάνδρειας ψηφίζει δήμαρχο υπερκομματικό που αγκαλιάζει όλους τους πολίτες αφού ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος έχει όραμα, προγραμματισμό και την δυνατότητα να προσφέρει για να δώσει πνοή στην Αλεξάνδρεια των πολλών…

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Δείτε την ομιλία στο βίντεο:

Στην ενθουσιώδη συγκέντρωση ο Κώστας Ναλμπάντης δήλωσε

« Ας πάρουν όλοι το μήνυμα,  η συνέχεια του αποτελέσματος έχει φέρει την ελπίδα για την πρόοδο, την ανάπτυξη,  θα είμαστε όλοι μαζί , γιατί θέλουμε ένα δήμο φιλικό και ανθρώπινο, μια Αλεξάνδρεια που θα μας κάνει καλύτερους όλους . Διεκδικούμε με αίσθηση ευθύνης, ενώ αντίθετα ο άλλος συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου απολογείται στο κόμμα,  προσπαθεί να δεσμεύσει την ελεύθερη έκφραση των ψηφοφόρων για την νέα δημοτική αρχή. Το ήθος, την εντιμότητά τους, τους μηχανισμούς της καθοδήγησης πλέον τα γνωρίζουμε όπως και οι δημότες μας. Εμείς ξέρετε ότι ο μοναδικός μηχανισμός που έχουμε είστε εσείς . Σκοπός μας  να στηρίξουμε τα παιδιά μας, μας ενώνει άλλωστε το καλό του τόπου, τους άλλους τους ενώνει το κόμμα. Είμαστε σίγουροι για την νίκη και  θα αγωνιστούμε να πετύχουμε τα καλύτερα . Οι άνθρωποί μας  ανήκουν σε όλους τους χώρους για εμάς ο μόνος αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα της Αλεξάνδρειας. Εμείς εκφράζουμε την ανεξαρτησία και το μέλλον. Λέμε όχι  στον εφησυχασμό, λέμε ναι στον αγώνα για μια  φερέγγυα δημοτική αρχή με όραμα. Ένας είναι για όλους  και όλοι για έναν. Πάμε όλοι μαζί για ένα ενιαίο δήμο που αφουγκράζεται τα προβλήματα κάθε γειτονιάς, κάθε χωριού η περιοχή χρειάζεται αγώνα για να κερδίσουμε.

Ο συνδυασμός «Αξίζουμε καλύτερα» και οι άνθρωποί του θα αναμετρηθούν με τον απερχόμενο δήμαρχο ενωμένοι και με επιβεβλημένη διάθεση συνεργασίας μετά την συνάντηση όλων των αρχηγών των άλλων συνδυασμών με συνεργασία 6 σημείων. Λέμε όχι στις υπόγειες συμφωνίες, τις υπόγειες συναλλαγές στο δικό μας συνδυασμό δεν χωρούν ούτε εκπτώσεις ούτε σκιές..

Γυρίζουμε σελίδα και κάνουμε ένα σύγχρονο δήμο και κυρίως καθαρό. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Δίνουμε ελπίδα στην νεολαία.

Ο Αλεξανδρινός λαός αποφάσισε η διοίκηση του δήμου πρέπει να είναι ανεξάρτητη και ακομμάτιστη. Μπορούμε να πάμε καλύτερα αν συνεργαστούμε καλύτερα, αν δουλέψουμε καλύτερα για το συμφέρον των συμπολιτών μας .

Ο αγώνας για να εδραιώσουμε την νίκη για την προκοπή όλων είναι αγώνας από σπίτι σε σπίτι έτσι θα εδραιώσουμε το ρεύμα της νίκης πάμε μπροστά για τη νίκη, την προκοπή, το αύριο των νέων και όλων μας.

Οι σπασμωδικές ενέργειες του απερχόμενου δημάρχου είναι αποτέλεσμα της αγωνίας και τους καλούμε και αυτούς για την Αλεξάνδρεια όλων χωρίς αποκλεισμούς.

Οι πολίτες αποφάσισαν, το ποτάμι της ανεξαρτησίας δεν γυρίζει πίσω, ο έντιμος αγώνας δικαιώθηκε. Ο συνδυασμός που ενώνει είναι «Αξίζουμε καλύτερα». Θέλουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα ασχοληθούμε με τα σημαντικά και τα μεγάλα έργα. Το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Για την νίκη της ελπίδας και της αυτοδιοίκησης.

Φωτο:

Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφονία κτηνοτρόφου Γραικού: Το βίντεο της Αστυνομίας από τις έρευνες
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια – 2ος γύρος εκλογών: Ομιλία Παναγιώτη Γκυρίνη – βίντεο – φωτο