

Τα γλυκάκι που έχουν τη μορφή του mousse είναι πάντα καλοδεχούμενα.
Η ευγενέστατη Ειρήνη ετοιμάζει κάθε μέρα και διαφορετικές γεύσεις στο πλούσιο πρωινό του όμορφου ξενοδοχείου και μοιράστηκε κάποιες από τις έξυπνες και πανεύκολες συνταγές της μαζί μας.
Μπορούμε αν θέλουμε να βάλουμε και τριμμένη σοκολάτα ή ακόμα και ινδοκάρυδο για μια πιο εξωτική πινελιά.
Mousse πορτοκάλι
Από τη χαρισματική Ειρήνη Χατζηδάκη, του Elena Village Hotel, Αρμεός Καλύμνου
Υλικά για 10 μπολ
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Χυμό από 2 πορτοκάλια
Για το φινίρισμα
Φέτες πορτοκαλιού, κομμένες σε μέση
Τρόπος παρασκευής
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το γιαούρτι και το χτυπάμε δυνατά με το σύρμα μέχρι να αποκτήσει λεία υφή.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τον φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιών και συνεχίζουμε να χτυπάμε ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αν θέλουμε βάζουμε και σταγόνες ή τριμμένη σοκολάτα στο μείγμα.
Βάζουμε τα μπολάκια στο ψυγείο για 1 ώρα να δροσίσουν.
Σερβίρουμε βάζοντας μισή φέτα πορτοκαλιού και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τριμμένη σοκολάτα ή ινδοκάρυδο.



















