

Γευστική δημιουργία που ξυπνά αναμνήσεις. Μια γλυκιά απολαυστική γεύση για το πρωινό ή για ελαφρύ δείπνο.
Το μυστικό είναι να πασπαλίσουμε το ρυζόγαλο με κανέλα λίγο πριν σερβίρουμε γιατί αν την ρίξουμε από την αρχή θα υγρανθεί. Επίσης εκτός από κανέλα μπορούμε να πασπαλίσουμε το ρυζόγαλο με τριμμένο ινδοκάρυδο για πιο εξωτική γεύση.
Το ρυζόγαλο που μας ετοίμασε η ευγενέστατη και χαμογελαστή Μαρία στο πρωινό του πανέμορφου ξενοδοχείου Elena Village, το απολαύσαμε ατενίζοντας την Τέλενδο.
Ρυζόγαλο με κανέλα
Υλικά για 10 μικρά μπολ
500 γρ. ρύζι Καρολίνα
2 λίτρα φρέσκο γάλα
1 κ.γ. αλάτι
500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το φινίρισμα
Κανέλα Κεϋλάνης
Τρόπος παρασκευής
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι με 2 ποτήρια νερό και το βράζουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να βράσει το ρύζι.
Τότε προσθέτουμε την ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε και πάλι ελαφρά.
Σερβίρουμε το ρυζόγαλο σε μικρά μπολ.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου για να δροσίσει.
Το βγάζουμε από το ψυγείο και τότε πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με κανέλα Κεϋλάνης.



















