

Να και κάτι διαφορετικό που έκανα για πρώτη φορά με ότι είχε ο μπαξές προσθέτοντας τυράκι.
Μια πιτούλα για όλα τα γούστα νόστιμη και απαλαυστική.
Δοκιμάστε την και δε θα το μετανιώσετε.
Η συνταγή για εσάς.
Μαραθόπιτα
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη κορυφαίο παραδοσιακό μάγειρα
Υλικά:
Φύλλα κρούστας
1 ματσάκι μάραθο
200 γρ. σπανάκι
1 κρεμμύδι ή φρέσκα κρεμμυδάκια
100 γρ. τυρί φέτα
Μαϊντανό
Άνηθο
Βούτυρο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Μάραθος, σπανάκι, κρεμμύδι στο τηγάνι με αλάτι να μαραθούν, στραγγίζουμε αφήνουμε να κρυώσουν προσθέτοντας φέτα τυράκι τριμμένη και τα τοποθετούμε ενδιάμεσα από τα βουτυρομένα φύλλα κρούστας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου 35-40 με αντιστάσεις.




















