Φτιάξτε γρήγορα ένα πεντανόστιμο φαγητό που θα το απολαύσουν όλες οι ηλικίες.
Ποιος θα πει όχι στις λαχταριστές πανσέτες;
Η προσθήκη της γλυκιάς πιπεριάς τις κάνει περισσότερο νόστιμες και ένα καλό συνοδευτικό δίνει ένα γεύμα νόστιμο και απολαυστικό
Πανσετούλες με μπύρα και κόκκινη γλυκιά πάπρικα
Από τον Σταύρο Τσαλαμπούνη κορυφαίο παραδοσιακό μάγειρα
Υλικά διαδικασία
1 κιλό χοιρινές πανσέτες
Κρεμμύδι
Μπύρα
Κόκκινη γλυκιά πάπρικα
Αλάτι Πιπέρι
Σκόρδο προαιρετικά
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Στο ταψί τοποθετούμε το κρέας με όλα τα παραπάνω υλικά και ρίχνουμε ελαιόλαδο και μπύρα να μισοσκεπαστούν.
Ψήνουμε με αντιστάσεις στους 180 βαθμούς περίπου 40 λεπτά.
Σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.
Εδώ με ταλιατέλες.
Ένα κρασάκι απαραίτητο.
Καλή σας απόλαυση!