…νύφη στους γάμους & επιτάφιος στον επιτάφιο…. – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Είναι σαφές ότι στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί πια ο νόμος της σιωπής κι η αφωνία των βουλευτών και στελεχών, απέναντι στιςθέσεις,  θελήσεις και στο ναρκισσιστικό κρεσέντο του Κασσελάκη. Δεν εξηγείται αλλιώς η αποχή των πάντων από τη μάχη των ευρωεκλογών. Καλά καλά δεν συμμετέχουν ούτε καν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, αφού κι εκεί η «μάχη» όσων πρόκειται εκλεγούν μοιάζει τελειωμένη, είτε εκλεγούν τρεις είτε τέσσερις.

Νίκος Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Ο Κασσελάκης, έφερε ένα «βαν» από την Αγγλία, ζωγράφισε επάνω το πρόσωπό του χωρίς τα σήματα του ΣΥΡΙΖΑ (!!) και ξεκίνησε περιοδείες στην Ελλάδα. Ταυτοχρόνως λέει ένα σωρό αρλούμπες –μερικές επικίνδυνες για τα εθνικά θέματα- και ουδείς τον μαζεύει από την αυλή της Κουμουνδούρου.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα τα βάζει κάποιος με τον ναρκισσισμό και το θράσος. Ίσως αυτή η απάντηση έναντι στη σιωπή «Φάμελου και Σία»…  Εξ ου και στο διαδίκτυο γίνεται ένα πανηγύρι θυμηδίας προς τον πρόεδρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι γνωστός δικηγόρος έγραψε στη σελίδα του ότι «Ο Κασσελάκης είναι τόσο νάρκισσος, ώστε στους γάμους θα ήθελε να είναι η νύφη, στις κηδείες το πτώμα και στον επιτάφιο, ο Επιτάφιος…»!!!

Είναι σαφές ότι ο Κασσελάκης θεωρεί ότι είναι ο μεσσίας που ρίχνει φως στο γκρίζο της Αριστεράς, αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται κάπου. Μπορεί στις δημοσκοπήσεις να «κλειδώνει» τη δεύτερη θέση –λόγω και της ανυπαρξίας Ανδρουλάκη- αλλά στα κομματικά γραφεία παρατηρεί κάποιος δυσθυμία, προβληματισμό κι ενίοτε μεγάλη –βουβή γκρίνια. Ξέρετε τι είναι ν’ ακούνε τα κορυφαία και μη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά για το ΝΑΤΟ, τους εξοπλισμούς ή και την ισορροπία μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραήλ; Μαχαιρά στην επαναστατική τους καρδιά. Ξέρετε τι είναι να βλέπουν οι νεολαίοι τα σπίτι των δυο (2) εκατομμυρίων στο Κολωνάκι και τις δεξιώσεις αγκαλιά με επιδειξίες εκατομμυριούχους; Ξέρετε τι σημαίνει  η θρησκοληψία του προέδρου για τον ΣΥΡΙΖΑ κι οι δημόσιες εξομολογήσεις για τάματα στον …Άγιο Δαυίδ …να μην είναι ομοφυλόφιλος;

Έχω την αίσθηση ότι η τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να κάθονται κάτω από μια λαιμητόμο και περιμένουν να πέσει για να τελειώσουν μαζί με το κόμμα τους. Περιμένουν τον «θάνατο»! Περιμένουν να χάσουν (κάτω από το 23% των περασμένων ευρωεκλογών είναι ήττα), προκειμένου να επιχειρήσουν και πάλι να τον «ξηλώσουν»…. Αν εν τω μεταξύ δεν έχει μετατρέψει ο ίδιος τον ΣΥΡΙΖΑ σε προσωπικό του φέουδο και προλάβει εκείνος να «ξεδοντιάσει» ή εξοστρακίσει κι άλλους, όπως έγινε με τους… αχτσιοτσακαλώτους, που βρίσκονται πια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας…

Προηγούμενο άρθροΓλυκό κουταλιού σύκο με επικάλυψη σοκολάτα
Επόμενο άρθροΠάνος Τσακλόγλου: Με τους υφιστάμενους κανόνες, το ασφαλιστικό μας σύστημα είναι βιώσιμο