Γιώργος Φωτάκης : Μία δυνατή υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο Πλατέος

Μία υποψηφιότητα που αξίζει της προσοχής των κατοίκων του Πλατέος είναι του Γιώργου Φωτάκη του πρώην Προέδρου του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος. Ένας νέος άνθρωπος με ανησυχίες  που θέλει να προσφέρει στον τόπο του, έχει γνώσεις, ικανότητες και εμπειρία .  Εχει εντοπίσει τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο Πλατύ και στην καθημερινότητα των πολιτών και θα παλέψει εφόσον εκλεγεί για να τα διορθώσει.

Φίλες και φίλοι,

Είμαι ο Γιώργος Φωτάκης του Χρήστου και της Διαμάντως, 44 ετών και είμαι υποψήφιος    τοπικός σύμβουλος της Δ.Ε. Πλατέος με τον συνδυασμό “ Ώρα Ευθύνης” του υποψηφίου δημάρχου  Παναγιώτη Γκυρίνη.

Γιώργος Φωτάκης 1

 Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πλατύ τον τόπο που αγαπώ, όπου διαμένω μόνιμα μαζί με τη σύζυγό μου Δήμητρα Τσουρωβαλούδη. Το επάγγελμα μου από το 2003 έως και σήμερα είναι στρατιωτικός  και έχω μάθει να υπηρετώ την πατρίδα και να μην αποφεύγω το καθήκον. Έχω υπηρετήσει  σε διάφορα μέρη της Ελλάδος  και στο εξωτερικό. Κατά την χρονική περίοδο 2014-2015 υπήρξα πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδος “Αγροτικός Αστήρ Πλατέος”, την οποία επαναδραστηριοποίησα μετά από πολλά χρόνια. Επίσης την περίοδο 2019-2020 υπήρξα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδος υπό την προεδρία του Πόλυ Καζαντζίδη.

 Ο λόγος για τον οποίον δηλώνω την υποψηφιότητά μου στο τοπικό συμβούλιο Πλατέος είναι  γιατί θέλω να προσφέρω   και να δημιουργώ  ρηξικέλευθα πράγματα, κινήσεις ουσίας οι οποίες  θα βελτιώσουν τις ζωές των κατοίκων . 

Με τη στήριξή σας θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να αλλάξει εικόνα το μέρος που μεγάλωσα και ζω.  Με την συμμετοχή μου στο συνδυασμό της “Ώρας Ευθύνης”  του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πολιτών και γι αυτό το λόγο ζητώ να στηρίξετε την επιλογή μου.

Γιώργος Φωτάκης

Στρατιωτικός

Υποψήφιος  Σύμβουλος

 Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος

Τηλ: 6979097822

Προηγούμενο άρθροΚεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας»
Επόμενο άρθροΕπιτροπή Ανταγωνισμού: Και ψηφιακά εργαλεία στην υπηρεσία της για αποτελεσματικότερους ελέγχους στην αγορά