Νάουσα – Άλμα: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γρηγόρη Μαρκοβίτη

Με σεβασμό στους καιρούς τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Μαρκοβίτη

 Οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της πρωτοβουλίας Άλμα για το Δήμο Νάουσας με το Γρηγόρη Μαρκοβίτη το βράδυ της Δευτέρας έδωσαν ένα δυναμικό παρών στήριξης στην παράταξη. Τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου στην Πλατεία Καρατάσου ακολούθησε το καλωσόρισμα από τον Υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού του Άλματος, Άγγελο Χατζηστυλλή, ο οποίος έδωσε το στίγμα της ποιότητας των ανθρώπων της ομάδας και εξήγησε τους λόγους συμπαράταξης με το Γρηγ. Μαρκοβίτη.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γρηγ. Μαρκοβίτης, ζητώντας να επιδειχθεί ο δέων σεβασμός όλων απέναντι στην τραγωδία και να μην εξελιχθεί σε γιορτή η παρουσίαση αυτή. Ανέλυσε τις βασικές θέσεις – προτεραιότητες του άλματος ξεχωρίζοντας την αναγκαιότητα πρόληψης και προστασίας του Δήμου απέναντι σε φυσικές καταστροφές, την ξεκάθαρη στάση του Άλματος απέναντι στην επικείμενη καταστροφή του Βερμίου με το φαραωνικό αιολικό πάρκο, την υποχρέωση της νέας διοίκησης να διευθετήσει άμεσα το ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών, την προστασία και αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας και την άμεση απαίτηση επίλυσης του ζητήματος σύνδεσης με την Εγνατία οδό.

Τόνισε πως το Άλμα προτάσσει τις ανοιχτές συναντήσεις διαλόγου και ψηφισμάτων σε κάθε γειτονιά και κοινότητα με αποτέλεσμα αυτών ένα πλήρες πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί και θέτει μεταξύ άλλων στο επίκεντρο των θεματικών ανάπτυξης και κίνησης του επενδυτικού ενδιαφέροντος τον οίνο και τη μετατροπή του Δήμου Νάουσας στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της βόρειας Ελλάδας βελτιώνοντας τις υπάρχουσες υποδομές και αξιοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων και διοργανώσεων. Ακολούθησε το καλωσόρισμα των 142 υποψηφίων ονομαστικά.

Εγκαίνια Άλμα 2 Εγκαίνια Άλμα 6 Εγκαίνια Άλμα 9

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Parapolitika FM
Επόμενο άρθροΣ.Φ. Άρη SURER 3: Κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για Θεσσαλία