Συνταγή: Καβουρμάς με πατάτες και κασέρι – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο

Καβουρμάς με πατάτες και κασέρι

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει σαγανάκι με καβουρμά και αυγά ένα πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα. Ο καβουρμάς είναι παράδοση στη Θράκη και συσκευάζεται σαν αλλαντικό φτιαγμένο από μαγειρεμένο κρέας.

Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.

Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΜικρότερος ο κίνδυνος καρκίνου για τις πολύτεκνες οικογένειες (στους άνδρες ακόμη περισσότερο από ό,τι στις γυναίκες)
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αναγόρευση του Φράνκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ