Συνταγή: Χοιρινό κότσι με μπύρα και μουστάρδα – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο

Χοιρινό κότσι με μπύρα και μουστάρδα

Χοιρινό κότσι μαγειρεμένο στη γάστρα με μπύρα Er Boqueron, μουστάρδα, μέλι και λαχανικά. Συνοδεύεται με πουρέ πατάτας.

Από την εκπομπή “Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”.

Δείτε τη συνταγή στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΞέρετε πια είναι τα πιο βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι σας; – Γράφει η Μαρία Αλιμπέρτη – Κατσάνη
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Όλοι στο αυριανό συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας – Βίντεο σποτ