Συνταγή σε Βίντεο: Κριθαρότο γαρίδας με τοματάκι και κρόκο Κοζάνης – Έμβολος – Τηλεόραση «Ε»

Στα πλαίσια της εκπομπής 2στις ΔΥΟ της τηλεόρασης «Ε» με την Φωτεινή Γεωργαντά  περίφημος σεφ Ηλίας Αντωνιάδης μας φτιάχνει Κριθαρότο γαρίδας με τοματάκι και κρόκο Κοζάνης.

Δείτε την συνταγή στο βίντεο:

 

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση ενδιαφέροντος για την «γιορτή σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής» της Π.Ε Ημαθίας
Επόμενο άρθροΒέροια: Εορτασμός ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων. – βίντεο-φωτο