Οι Έλληνες θα γίνουν αναγκαστικοί φορομετανάστες… Καταλύεται το Σύνταγμα

Pet
Γράφει ο Πέτρος Μ. Κεφαλάς

Και σα να μην έφτανε ο άκρατος και ανελέητος φορομπηχτισμός κατά του Ελληνικού λαού, οι μαθητευόμενοι φορομπήχτες για φορολογικούς λόγους καταλύουν απροκάλυπτα και το Σύνταγμα.

Οι υπάλληλοι της εφορίας χωρίς εισαγγελική παραγγελία θα εισβάλουν σε σπίτια και επιχειρήσεις που έχουν δηλωθεί ως επαγγελματική έδρα. Αυτό είναι η αρχή. Το μέτρο θα επεκταθεί ή θα παρερμηνευτεί και θα εφαρμόζεται μετά για όλους τους φορολογούμενους, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους εφοριακούς υπαλλήλους στα πλαίσια της υπεράσπισης του Συντάγματος από τους πολίτες με όποιο μέσο μπορούν – (ΑΡΘΡΟ 120/ 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»).

Έχει πέντε χρόνια που σακατεύουν τους Έλληνες και σχίζουν τις σάρκες της Ελλάδας όλοι αυτοί που ψηφίζονται από τον Ελληνικό λαό για να φέρουν καλύτερες μέρες και ευημερία. Οι υπεύθυνοι της οικονομικής καταστροφής απολαμβάνουν τα κλεψιμαίικα ανενόχλητοι, ενώ πολλοί από αυτούς μετέφεραν υπέρογκα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό.

forometanastes1

Οι Έλληνες βομβαρδίζονται καθημερινά από νέους φόρους που δεν έχουν πλέον να πληρώσουν. Η αδυναμία τους αυτή χαρακτηρίζεται ως φοροδιαφυγή από τους ανεπάγγελτους φορομπήχτες και τιμωρείται αυστηρότατα με βαριές ποινές από την δικαιοσύνη. Επειδή οι φυλακές ήταν υπερπλήρεις, επινόησαν νόμους αποφυλακίζοντας εγκληματικά στοιχεία παντελώς αβούλευτα, για να δημιουργήσουν χώρο για αυτούς που δε θα μπορούν να πληρώσουν τις στρατιές φόρων. Αυτό αποτελεί έναν έμμεσο εκβιασμό προς τους συγγενείς του υποτιθέμενου φοροφυγά. Δηλαδή θα τρέχουν να μαζέψουν χρήματα για να αποφυλακίσουν τον συγγενή τους. Έτσι το σημερινό αλητήριο κράτος που διακατέχεται από μεθημοσύνη, απομυζά τους πάντες και τα πάντα.

Οι Έλληνες μέχρι σήμερα δεν αντέδρασαν ουσιαστικά, μαζικά και δυναμικά στέλνοντας στον αγύριστο όλους αυτούς που έφεραν σε αυτό το χάλι την πατρίδα μας. Γίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι αν δεν υπάρξει μαζική επαναστατική αντίδραση σε πόλεις και χωριά οι ψευτόμαγκες της πολιτικής θα επιβάλουν συνεχώς νέους φόρους. Αν δεν υπάρξει αντίδραση τότε θα δούμε τους Έλληνες να γίνονται αναγκαστικοί φορομετανάστες.

Οι Σύριοι μεταναστεύουν για να γλυτώσουν αυτοί και τα παιδιά τους από τον όλεθρο του πολέμου. Οι Έλληνες θα ξεκινήσουν να μεταναστεύουν εξαιτίας του ολέθρου των φόρων που δε θα μπορούν να πληρώσουν στο αχόρταγο κράτος. Αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση τότε η Ελλάδα θα ερημώσει. Ας σκεφτούν λοιπόν οι πολιτικοί που σπρώχνουν την Ελλάδα και ας βάλουν μυαλό πριν να είναι αργά.

 

Προηγούμενο άρθροΆσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015» – Αντιμετώπιση Α/Φ RENEGADE
Επόμενο άρθροEξιχνιάστηκε υπόθεση μεγάλου αριθμού εξαπατήσεων σε βάρος επιχειρηματιών και καταστηματαρχών