Τυροπιτάκια παντός καιρού – Αφράτα και λαχταριστά!

Τυροπιτάκια
Ελένη Σιδηροπούλου
Από την Ελένη Σιδηροπούλου

Να μία ωραία εύκολη και γρήγορη πρόταση για να συνοδεύσουμε το καφεδάκι μας, το κολατσιό μας στο σχολείο, τις πρωινές και βραδινές μας λιγούρες. Τυροπιτάκια αφράτα με τυρί και γιαούρτι.

Με λίγα λόγια ένα υπέροχο σνακ για όλες τις ημέρες και ώρες που απολαμβάνουν ευχάριστα μικροί και μεγάλοι!

Η συνταγή δική σας:

Τυροπιτάκια παντός καιρού 2

Τυροπιτάκια παντός καιρού

Από την Ελένη Σιδηροπούλου

Υλικά:

2 αυγά

200 γρ. γιαούρτι (ότι έχει ο καθένας)

250 γρ. σπορέλαιο

1 κ.γ. αλάτι

250 γρ. τυρί φέτα

500 γρ. αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνει μόνο του)

Τυροπιτάκια παντός καιρού 1

Εκτέλεση:

Χτυπάμε πρώτα τα αυγά και μετά προσθέτουμε σιγά σιγά το γιαούρτι, το σπορέλαιο, το αλάτι, το τυρί και τελευταία τη φαρίνα.

 Δίνουμε ό,τι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.

Καλή σας επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροΜαγειρίτσα με κοτόπουλο – Μια σούπα εξαιρετική και πεντανόστιμη!
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Δευτέρας 17 Μαΐου 2021