Καλημέρα σας φίλοι και φίλες μου. Σήμερα ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος, οπότε πάμε να φτιάξουμε κάτι στα σβέλτα.
Τυρόπιτα στο τσακ μπαμ, ένα σνακ που μέσα σε λίγη ώρα μπορείς να απολαύσεις. Φτιαγμένο με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο.
Τυρόπιτα στο τηγάνι
από την Ελένη Σιδηροπούλου
Υλικά που θα χρειαστούμε:
120 γρ. νερό
3 κ.σ. ελαιόλαδο
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
Λίγο αλάτι
250 γρ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. τυρί φέτα
Εκτέλεση:
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 μπαλάκια των 200 γρ. περίπου.
Ανοίγουμε το κάθε φύλλο και στη μέση βάζουμε τυρί φέτα ή ότι άλλο εμείς θέλουμε.
Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μόλις κρυώσει λίγο, την κόβουμε και την απολαμβάνουμε με μια κρύα μπυρίτσα.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση!