Τρίκαλα – Αγκαθιά 0-0. Στον τελικό και φέτος ο Μέγας! – βίντεο – δηλώσεις προπονητών

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Κάνοντας άψογη διαχείριση του εναπομείναντος χρόνου του παιχνιδιού (55 λεπτά) απέναντι στη Νίκη Αγκαθιάς, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων κατάφερε για δεύτερη διαδοχική χρονιά να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου Ημαθίας. Άλλωστε πέρυσι ήταν ο τροπαιούχος του θεσμού, που θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία και φέτος απέναντι στη Βέροια.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Σαν ..νερό κύλησε το δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θωράκισαν τα νώτα τους με αποτελεσματική ομαδική και ατομική άμυνα και έναν Αργυρόπουλο που δεν έπιανε και τα ..άουτ! Μοναδική κλασική ευκαιρία για την Αγκαθιά που πίεσε για το γκολ, ήταν αυτή του 53′ όταν ο Αργυρόπουλος νίκησε τον Γκελοσάνι σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0, που σε συνδυασμό με το 1-2 του πρώτου αγώνα στην Αγκαθιά, έδωσε το εισιτήριο του τελικού στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Διαιτητής ο κ. Καραντώνης, βοηθοί οι κ.κ. Καραγκιζόπουλος και Νησελίτης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Ι., Σωτηράκης, Κουκουράκης (90′ Ανδρίτσος), Ζησιόπουλος (90′ Κιρκιλιανίδης), Παρσόπουλος (84′ Αθανασιάδης) Λίτσι.

Νίκη Αγκαθιάς (Κωστογλίδης): Τόλιος, Πατσιαβούρας (72′ Προβατίδης), Χατζόπουλος (82′ Μούδιος), Ρογγότης, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Ζαρογιάννης, Γιαζιτζόγλου (89′ Γιαννόπουλος), Σούκιας, Γκελοσάνι, Κίτσας Ευγ.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

Δηλώσεις προπονητών Δ. Πρίντζιου και Στ. Κωστογλίδη στο βίντεο:

Φωτο: